Van Loenen is dé horlogespecialist!
<p>Van Loenen is een offici&euml;le dealer van Hamilton horloges</p>

Van Loenen is een officiële dealer van Hamilton horloges

(Foto: Marc Barral Baron)

Van Loenen is dé horlogespecialist!

DELFT - Van Loenen bestaat al sinds 1842 en is gevestigd aan een mooi authentiek pand aan de Markt 63 in hartje Delft.

Wanneer u de winkel van de horlogespecialzaak binnenloopt krijgt u direct het prachtige assortiment aan antieke, maar ook moderne dames- en herenhorloges te zien. “Wij hebben hier onder andere Solar horloges staan van het merk Seiko en fijne Meistersinger horloges”, vertelt Tjan, de eigenaar van de zaak. Daarbij heeft de winkel een reparatieservice, de klokkenmakers behandelen de uurwerken al generaties lang met dezelfde toewijding.

Hamilton

Vooral de Hamilton horloges zijn momenteel populair bij de consument. “Wij hebben een collectie aan Hamilton horloges staan. U kunt makkelijk door het horloge heen kijken”, aldus Tjan. “Het is mooi om de techniek te kunnen zien achter de wijzerplaat!” Het bijzondere aan dit merk is dat het al een lange tijd bestaat, het werd in 1893 al gedragen door Amerikaanse militairen. Uiteindelijk is dit een Zwitsers merk geworden. “Daardoor bevatten de horloges Zwitserse uurwerken van hoge kwaliteit.”

Gemak
Het bezichtigen of kopen van horloges kan zonder zorgen bij Van Loenen. “Alle medewerkers behandelen u professioneel en nemen de tijd om de klanten van dienst te zijn, daarnaast houden we ons netjes aan de coronamaatregelen en het is schoon in onze zaak.” Als u wilt langskomen met de auto heeft u geen last van parkeerkosten. “Wij bieden u een dagontheffing aan zodat u voor de deur kunt laden en lossen” Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen is dit zeker geen probleem. “Als mensen een horloge bij ons bestellen, wordt dit altijd gratis bezorgd in huis!”

www.vanloenen.com
015 212 37 35Juliano van der Knaap
Meer berichten