Escape room geopend in Hampshire Hotel
<p>Frank Kastelein, Rogier Camijn en wethouder Bas Vollebregt bij de &#39;vergeten koffer&#39; van Paul McCartney (Foto: Koos Bommel&eacute;) </p>

Frank Kastelein, Rogier Camijn en wethouder Bas Vollebregt bij de 'vergeten koffer' van Paul McCartney (Foto: Koos Bommelé)

(Foto: KOOS BOMMELE)

Escape room geopend in Hampshire Hotel

DELFT - Sir Paul McCartney verlaat halsoverkop zijn hotelkamer na een onrustige nacht. In zijn haast is hij een gigantische koffer vergeten. De inhoud hiervan is raadselachtig.

Vrijwel meteen na zijn vertrek contacteert zijn management het hotel. Zij verzoeken nadrukkelijk de koffer te bewaken en niet te verwijderen uit de suite. Mocht de koffer in verkeerde handen vallen dan heeft dit desastreuze gevolgen: alle muziek van de Beatles zal op mysterieuze wijze uit ons geheugen gewist worden.

Escape room
In muziekhotel Hampshire Hotel- Delft Centre is vanaf heden een escape room te bezoeken. Hotelgasten blijven voor een groot deel thuis en het hotel besloot dus naar andere mogelijkheden te zoeken. “We hopen dat we nieuw publiek mogen verwelkomen met deze activiteit voor jong en oud. Ik offer er dan ook met liefde een hotelkamer voor op”, vertelt eigenaar Rogier Camijn. In de Beatles-suite verblijven nu dus geen gasten, maar is de vergeten koffer van Paul McCartney te vinden. Het is aan de spelers om middels raadsels en puzzels de muziek van de Beatles te redden. De ‘Magical Mystery escape’ is te reserveren voor maximaal 6 personen en zorgt voor circa 1 uur speelplezier. Meer informatie of reserveren: www.hoteldelftcentre.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten