Delvenaar in beeld: Anniek Willems (18)
Foto:

Delvenaar in beeld: Anniek Willems (18)

Wat doe je hier vandaag in de Bomenwijk?
"Ik had een paar dingen nodig uit de supermarkt. Wat snackjes, een wijntje voor mijn vader en nog een paar dingen."

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
"Veel aan school werken, helaas! En dit is het laatste weekend dat ik doorbreng bij mijn vader, voordat ik op stage ga naar Texel. Dus ik wil verder lekker tijd met hem doorbrengen, beetje koken, eten en relaxen."

Wat was je nieuws van de afgelopen week?
"Thierry Baudet die ineens moeilijk ging doen! We hadden het er aan tafel over, maar voor de rest volg ik het politieke nieuws niet echt. En natuurlijk het nieuws rondom Corona. Ik vertrek binnenkort voor een aantal maanden naar Texel, waar ik stage ga lopen in een hotel/restaurant. Het restaurant is gelukkig nog geopend voor hotelbezoekers, maar ik kijk dus veel naar het nieuws in de hoop dat er iets verandert in de maatregelen rondom de horeca."

Wie zou je nog wel een keer willen ontmoeten?
"Michael Jackson! Ja, die zou ik wel een keer willen ontmoeten en dan samen met hem een nummer schrijven. Ik ben veel bezig met muziek en ik dans ook al heel lang. Daarom zou ik hem wel willen ontmoeten. Of Timor Steffens, die eigenlijk ook wel. Maar daar wil ik vooral mee dansen!"

Wat is je favoriete plek in Delft?
"Dat is de Markt! Ik vind het heerlijk om daar te zitten en gewoon lekker mensen te kijken. Ook in deze coronatijd is het leuk om te kijken hoe mensen er mee omgaan. Wie heeft er een mondkapje op en houden mensen afstand?"

Meer berichten