<p>De verkoop van de nog te realiseren appartementen in het project Aventurijn is in volle gang </p>

De verkoop van de nog te realiseren appartementen in het project Aventurijn is in volle gang

(Foto: )

Nog vier nieuwbouwappartementen beschikbaar in Aventurijn

DELFT - De verkoop van de nog te realiseren appartementen in het project Aventurijn is in volle gang. Inmiddels is zo’n 50 procent van de woningen verkocht. Nog drie appartementen moeten worden verkocht en dan kan worden gestart met de bouw.

Aventurijn is een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van Tanthof-West, op loopafstand van winkels voor de dagelijkse boodschappen en aan de rand van het natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland. De Delftse binnenstad vindt u op zo’n vijftien minuten fietsen.

Drie of vier kamers
Bij interesse kunt u kiezen uit een drie- en vierkamerappartement, variërend van circa 80 tot 137 vierkante meter. Welke keuze u ook maakt, elke woning heeft een heldere en functionele indeling en een optimale bezonning door de grote ramen en een woningbreedte van maar liefst 9,50 meter. Daarnaast beschikken alle appartementen over een balkon of terras, zodat u ook buiten heerlijk kunt genieten. Ook aan bergruimte komt u niets tekort. Elk appartement heeft een inpandige berging en op de begane grond een individuele (fietsen)berging.

Duurzaam
Uiteraard worden deze nieuwbouwappartementen duurzaam gebouwd. Verwarming en warm water worden geleverd door een individuele warmtepomp in elk appartement. Elke woning wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Prijzen
De prijzen starten op 353.000 euro en lopen op tot 520.000 euro. Bij interesse informeren de makelaars van Van Daal Makelaardij u graag. Kijk op de website woneninaventurijn.nl en/of neem contact op met het kantoor.

Voldersgracht 33
015 - 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl
info@vandaalmakelaardij.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten