Foto:

Delvenaar in Beeld: Kelly van Grol (29)

Wat doe je hier vandaag in De Hoven Passage?
"Ik moest even kattenvoer halen en ik woon boven De Hoven, dus het is lekker dichtbij. Thuis heb ik een kat en een puppy van een aantal maanden."

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
"Dinsdag was ik jarig en ik baalde enorm dat ik niks leuks kon gaan doen. Maar toen ik thuis kwam had mijn vriend ons huis omgetoverd tot een escape room, waar ik dol op ben! Dus dat was een onwijs leuke verassing! Ik deed er wel iets langer over dan mijn vriend had gedacht, maar het was ontzettend leuk!"

Wat is je favoriete plekje in Delft?
"Met de hond kom ik geregeld in het Abtswoudse Bos, lekker wandelen. En voor de rest is het hele centrum natuurlijk hartstikke leuk. Maar als ik echt moet kiezen, ga ik voor de bioscoop. Ik vind het onwijs leuk om naar de film te gaan, maakt niet uit welk genre. Alhoewel ik horror toch wel het minst leuk vind. Ik heb ook zo'n pas aangeschaft, waarmee je onbeperkt naar de film kan. Vandaar dat ik ook naar de films ga, die me wat minder lijken."

Wie zou je nog wel eens een keer willen ontmoeten?
"Het is niet dat ik echt een idool heb, maar de eerste die in mij opkomt is Robert Downey junior. Hij is gewoon een knappe man en die zou ik wel eens in het echt willen zien."

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
"Komend weekend moet ik werken en ga ik mijn verjaardag een vieren, volgens de maatregelen uiteraard. En zondag wil ik lekker gaan wandelen."

Meer berichten