<p>Nielsen Haarkliniek is tevreden met het werk van RODI</p>

Nielsen Haarkliniek is tevreden met het werk van RODI

Nielsen Haarkliniek voelt zich thuis bij RODI

YPENBURG - Nielsen Haarkliniek is een officieel gecertificeerd behandelaar en gespecialiseerd in haartransplantaties.

De medewerkers van Nielsen Haarkliniek hebben gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring opgedaan bij haartransplantatie klinieken in binnen- en buitenland. De experts van de kliniek stellen u graag op het gemak tijdens, voor en na de behandeling. Dit doen zij door te streven naar perfectie, persoonlijke benadering en het geven van vriendelijke service. Niet alleen het proces zelf is een belangrijke factor, ook de nazorg is bij Nielsen een belangrijk aandachtspunt. Haarstransplantatie behandelingen kunnen uitgevoerd worden vanaf 1799 euro. U kunt altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult. Hierin worden de werkwijze en het nazorg traject tot in de puntjes aan u uitgelegd.

Saffier Fue
Nielsen is de enige kliniek in Nederland die de zogeheten ‘Saffier Fue’ behandeling uitvoert zonder extra kosten. Deze behandeling is sinds 2004 de meest toegepaste methode die bij haartransplantaties wordt gebruikt. De Saffier FUE methode is de nieuwste ontwikkeling die op dit moment de Micro FUE opvolgt. Het genezingsproces is aanzienlijk korter en de behandeling is een stuk minder gevoelig.

RODI
Het team van RODI Sign & Print heeft een aantal werkzaamheden uitgevoerd bij Nielsen. Zo hebben zij gezorgd voor mooie parkeerbordjes, autobestickering en tot slot de zuilen en wegbewijzering in het gebouw. “Het eindresultaat ziet er behoorlijk netjes uit”, vertelt meneer Kurt van Nielsen Haarkliniek. “Het proces verliep transparant en makkelijk, het was lekker laagdrempelig en alles werd prima geregeld!”

info@nielsenhaarkliniek.nl
070-2212829Meer berichten