<p>Maarten van Woerden met winnares Silvia de Jong (Foto: Koos Bommel&eacute;)&nbsp;</p>

Maarten van Woerden met winnares Silvia de Jong (Foto: Koos Bommelé) 

(Foto: KOOS BOMMELE)

De blauwe bril van Trompper!

DELFT - Je zal maar voor de gezelligheid de puzzel in de krant oplossen. Vervolgens de oplossing naar de redactie sturen. Hiervan óók nog eens een hoop werk maken. Om daarna te worden uitgenodigd om als winnaar gehuldigd te worden op de Burgwal bij ( vanaf nu ;) ) jouw kleurrijkste opticien!

Winnares
Dat overkwam Silvia de Jong. Zij had de oplossing voor de verandering dit keer ‘visueel’ ingestuurd, in de vorm van een blauwe kartonnen bril mèt naam. En zodoende kwam er uit de grote hoed van de redactie een mooie ….. Nooit meer raden! Natuurlijk bedanken wij hierbij óók graag alle andere inzenders van de oplossing. Hoewel sommigen deze niet alleen naar de redactie hadden gestuurd. Al met al een bijzonder groot aantal, waar wij hier al bij kunnen aangeven dat dit succes wordt vervolgd!

Prijs
Op de vraag in hoeverre puzzelen ‘een belasting is voor de ogen’, antwoordt Maarten dat je dit niet uren achtereen moet doen, maar óók af en toe even naar buiten moet kijken. En dat een goede leesbril of leesondersteuning voor iedereen een genot kan zijn. Kan het bijna niet missen dat de prijs een persoonlijke ‘op maat gemaakte blauwe leesbril’ zal zijn! Deze gaan wij binnenkort gezellig opmeten om daarna geen kleine letter meer te hoeven missen!

Scherp zicht
Op deze manier houden wij de lezers van deze krant graag scherp! En mocht je natuurlijk daaraan gaan twijfelen? Qua scherp zicht dan…. Nemen ze bij Trompper gerust even de tijd voor je!

Burgwal 29, 2611 GG Delft 
015 2126134
info@trompper-optiek.nl

Juliano van der Knaap
Meer berichten