<p>Help polio uit te bannen en bestel de End Polio Now Tulpen </p>

Help polio uit te bannen en bestel de End Polio Now Tulpen

(Foto: )

Delft in bloei, samen in actie

DELFT - Ook dit jaar zet Rotary Delft Vermeer zich in om een bijdrage te leveren aan het voor eens en altijd de wereld uithelpen van de ziekte polio. Dit jaar bundelen ze de krachten met de mensen van de Stichting DelftBloeit.

Stichting DelftBloeit zet zich in om Delft groener te maken en op te fleuren. De stichting is onder meer bekend van haar initiatieven die leidden tot het zonnebloemveld en het tulpenveld voor het Station Delft. Rotary Vermeer Delft zet zich in voor kinderen en jongeren in Delft waarbij zij verschillende initiatieven of acties opzetten ten behoeve van de jeugd. Ook dragen of doneren zij jaarlijks bij aan grote initiatieven ten behoeve van kinderen en jeugdigen wereldwijd. Bijvoorbeeld voor de End Polio Now actie.

Tulpenbollen
Om de wereldwijde End Polio Now campagne te steunen, verkopen ze End Polio Now Tulpenbollen. U kunt bollen doneren voor End Polio Now, waardoor een braakliggend terrein in Delft kan worden opgefleurd ten behoeve van heel Delft, maar natuurlijk kunt u ook bollen aanschaffen om thuis, in uw tuin of buurt te planten. Het terrein dat ze met deze actie opfleuren ligt aan de Martinus Nijhofflaan naast het Delflandplein (rotonde) en de AH XL. Ze kunnen daar tienduizenden tulpenbollen kwijt, dus help dat stukje Delft te verfraaien én draag daarmee ook nog bij aan de End Polio Now actie.

Donatie
Een donatie van 25 tulpenbollen kost 15,00 euro en brengt 27,00 euro op voor het goede doel End Polio Now, dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Bill & Melinda Gates Foundation. Help polio uit te bannen en bestel de End Polio Now Tulpen!

Bestellen van de tulpenbollen kan tot 1 december via www.tulpentegenpolio.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten