<p>De zaak van EP:Corona in Den Hoorn</p>

De zaak van EP:Corona in Den Hoorn

(Foto: Picasa)

EP:Corona is uw speciaalzaak voor elektronica

DEN HOORN - In de regio Den Hoorn is EP:Corona al sinds 1957 een vertrouwd adres voor al uw elektronicabenodigdheden.

“In deze periode zitten wij zeker niet stil, het is nu druk in de winkel”, zegt de elektronicazaak. “Mensen zitten steeds meer binnen en kopen dus meer apparatuur voor thuis!”

Apparatuur
Als het draait om beeld en geluid, keukens, tv en audio, persoonlijke verzorging, computers en meer bent u bij EP:Corona op de juiste plek. De experts helpen u graag bij het vinden van een geschikt product. In de showroom van de winkel is er genoeg keus. “We geven onze klanten nog steeds het eerlijke advies dat ze verdienen, en wij zorgen voor de juiste levering en installatie van uw aankoop.” Daarnaast beschikt EP:Corona over een eigen Technische Dienst. “Hiermee kunnen we ook na de aankoop een perfecte service blijven bieden.” Alle A-merken op alle gebieden zijn te vinden in de elektronicazaak. Ook qua home-entertainment is er in de winkel veel te vinden. Bijvoorbeeld alle producten van Sonos, het Smart Speaker systeem, dat uw favoriete muziek naar een kamer of alle kamers ‘streamt’. Bedien de muziek met een simpele app en het huis wordt gevuld met een puur, meeslepend geluid.

Herkenbaarheid
De winkel heeft niet alleen bezoekers uit Den Hoorn en omgeving. Veel klanten binnen en buiten de regio vinden het namelijk fijn om langs te komen bij de winkel door de herkenbaarheid. De zaak ontvangt dagelijks bezoekers uit een heleboel steden.

Zie ook www.epcorona.nl

Juliano van der Knaap
Meer berichten