<p>Neem eens een kijkje bij autobedrijf Harnaschpoort!</p>

Neem eens een kijkje bij autobedrijf Harnaschpoort!

(Foto: )

Autobedrijf Harnaschpoort is dé autospecialist!

DEN HOORN - Autobedrijf Harnaschpoort is in Den Hoorn en omstreken een welbekende naam en de specialist in auto’s.

Sinds maart 2009 is het autobedrijf gevestigd in Den Hoorn. De innovatieve en dynamische zaak is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap. Voor vrijwel iedere werkzaamheid is het mogelijk om langs te komen bij Harnaschpoort voor een reparatie, dit kan in overleg. Tevens kan er in overleg gebruikt gemaakt worden van een leenauto. Verder beschikt de zaak regelmatig over interessante en scherp geprijsde occasions. Deze auto’s worden vooraf gecontroleerd op gebreken en worden indien nodig met een nieuwe APK geleverd.

Wintertijd
Het is november, de wintertijd komt er binnenkort weer aan. Dit wil zeggen dat het een stuk gladder gaat worden op de weg. “Het is binnenkort tijd om gebruik te maken van de winterbanden”, zegt het autobedrijf. Daarnaast is het erg belangrijk om de auto te laten checken voor de winter. “In dit seizoen is het handig om een goedwerkende airco hebben. Dit en meerdere onderdelen kunnen bij ons nagecheckt worden.” Zo kom je tijdens het rijden op de snelweg niet voor vervelende verrassingen te staan.

Maatregelen
Naast auto’s en onderdelen kan de klant hier terecht voor desinfectiemiddelen. “Tegenwoordig bieden wij reinigingssystemen aan om te auto te kunnen desinfecteren in verband met het coronavirus.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.autoharnasch.nl
015-2123968

Juliano van der Knaap
Meer berichten