De tasjes worden gevuld met gereserveerde boeken en op vrijdag tijdens aan huis bezorgd
De tasjes worden gevuld met gereserveerde boeken en op vrijdag tijdens aan huis bezorgd

Duidelijkheid over Bibliotheek Oostland

Algemeen

PIJNACKER-NOOTDORP - De vestigingen van Bibliotheek Oostland blijven tot waarschijnlijk 19 november dicht, maar er mogen besloten activiteiten voor de doelgroep kwetsbare mensen georganiseerd worden, natuurlijk in overleg.

Er vinden taalbijeenkomsten plaats, zowel digitaal als in de vestigingen. De gereserveerde boeken worden aan huis bezorgd, en keer per week, op vrijdag. De theaters ’t Web en CulturA & Zo zijn dicht. De Week van de Mantelzorg in Pijnacker-Nootdorp gaat in afgeslankte vorm door. Het laatste nieuws van de regering biedt meer bewegingsvrijheid voor de vestigingen van Bibliotheek Oostland, maar alles gaat natuurlijk in nauw overleg met de medewerkers van de bibliotheek, want de vestigingen blijven generiek gesloten. Bel dus voor de mogelijkheden naar één van de vestigingen. Nummers zijn te vinden op www.bibliotheekoostland.nl.

Week van de Mantelzorg
De Week van de Mantelzorg gaat in afgeslankte vorm plaatsvinden. De High Tea en het Healthy Happy Hour gaan door, maar de lekkernijen worden òf aan huis bezorgd of kunnen afgehaald worden. Meer informatie? Kijk op www.sbjsamensterk.nl of www.swop.nl/mantelzorg