Schrijver Rob Nederlof
Schrijver Rob Nederlof

Rob Nederlof brengt eigen boek uit

Algemeen

DELFT - Rob Nederlof is een geboren en getogen Delftenaar. Onlangs heeft de schrijver een eigen boek uitgebracht over zijn leven, een deel van deze verhalen vond plaats in Delft.

Rob Nederlof is geboren in het jaar 1957 en groeide op in de Wippolder. Hier heeft hij als kind van alles beleefd. Recentelijk is zijn boek genaamd ‘De Kraai, de Maagd en de Fiets’ uitgekomen. Het boek bestaat uit maar liefst 38 verschillende korte verhalen met foto’s en titels als: ‘De Bittere Pil’ en ‘Dun glas’. Het bevat 250 pagina’s waar de lezers veel plezier van zullen hebben! “De kern hiervan ligt eigenlijk in en rondom Delft”, laat Rob weten. “Voorbeelden hiervan zijn het belanden van een tweeling in de Schie, het vinden van geld in zwembad ‘t Korft, vissen in Delfgauw en het werken met 220 medewerkers bij de Nederlandse Speciaal Drukkerijen aan de Abtwoudseweg!”

Aanzet
De schrijver verbleef voor een klein jaar in de Franse Pyreneeën. Dit verblijf was de uiteindelijke aanzet tot het schrijven van deze verhalen. Deze verstuurde hij via een envelop naar familie en vrienden. De roep om deze verhalen te bundelen werd steeds luider en luider. Van alle verhalen zijn er uiteindelijk 38 geselecteerd. Het boek is voor 19,95 euro te koop bij Voorlopig aan de Voorstraat. Het is ook mogelijk om een mail te versturen naar: acedrukwerk@gmail.com

De voorkant van het boek