Afbeelding

Delvenaar in Beeld: Erik Stet (32)

Algemeen

Wat doe je hier vandaag in het Centrum?
"Ik heb mijn dochtertje zojuist gehaald en parkeer echt net de auto. En vanmiddag heb ik gewerkt, ik werk bij een horeca groothandel als accountmanager."

Wat was jouw nieuws van de afgelopen week?
"Afgelopen week hebben wij een nieuw huis gekocht en de week daarvoor ons huis verkocht, dus dat is wel mijn nieuws van de week. Maar de Amerikaanse verkiezingen zijn ook vol in het nieuws deze dagen en als ik de peilingen moet geloven gaat Biden winnen, dus dat is nog even spannend. Daarnaast vind ik het nieuws over de aanslag in Wenen ook erg belangrijk om te noemen. Dat is vreselijk nieuws natuurlijk."

Wie zou je graag een keer willen ontmoeten?
"Ik zou tennisser Roger Federer wel een keer willen ontmoeten en een wedstrijdje tegen hem willen spelen. Al maak ik maar een punt, dan ben ik tevreden."

Wat is je favoriete plekje in Delft?
"Dat is het huis waar we op dit moment wonen, met uitzicht op de molen. Ik ben gewoon heel graag thuis bij mijn vriendin en dochtertje Layla."

Wat zijn je plannen voor komend weekend?
"We hadden eerst het plan om met twee andere stellen te gaan eten. Maar nu met de nieuwe maatregelen mag je maximaal maar twee personen uitnodigen, dus daarom hebben we dat opgesplitst. Nu gaan de mannen apart van de vrouwen eten. We willen dan een maaltijd bestellen bij een restaurant in Delft, zo steunen we meteen de lokale ondernemer. Uiteraard wel via de site van de ondernemer zelf!"