Astrid kan niet wachten om u te verwelkomen in de nieuwe winkel!
Astrid kan niet wachten om u te verwelkomen in de nieuwe winkel!

By Astrid mode & accessoires doelt op gezelligheid

Algemeen

DELFT - Aan de Foreestweg in Delft opent volgende week By Astrid mode & accessoires. De winkel gaat naast reguliere kleding grotere maten aanbieden voor dames.

Astrid Colijn is de eigenaresse van deze nieuwe zaak en is een ervaren kledingverkoopster. Na gewerkt te hebben in een kledingwinkel heeft zij de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Het assortiment van de zaak is zeer uitgebreid en bestaat uit vlot draagbare vrijetijdskleding van merken als Magda en Ophilia. Het pand aan de Foreestweg heeft een warm uiterlijk en staat op een goed gelegen locatie. Het is makkelijk bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer, het parkeren op deze locatie is volledig gratis.

Eerlijkheid
Als u de zaak binnenstapt voelt u gelijk de gezellige sfeer van de zaak. “Wanneer u hier een bezoek brengt hebben wij een speciaal ingericht koffiehoekje. Wij hebben hier alle soorten koffie voor u klaarstaan! Verder help ik graag bij het zoeken naar uw favoriete kleding”, laat Astrid weten. Eerlijkheid en vriendelijkheid is enorm belangrijk in de winkel. “Ik geef altijd mijn eerlijke mening, samen met u zoek ik mee naar kleding die het beste staat. Ik blijf net zo lang bezig met zoeken totdat de mensen na het bezoek geslaagd de deur uit gaan!” Op de dinsdagen is de winkel gesloten en kunt u samen met een groepje gezellig op afspraak komen winkelen. “Wanneer u een afspraak reserveert kunt u een plekje reserveren om samen te winkelen, daarnaast het is mogelijk om hier een lekker wijntje of kopje koffie te drinken met een lekker hapje.”

Openingstijden: Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur