De deuren van Dimehouse Delfgauw zijn afgelopen zondag geopend
De deuren van Dimehouse Delfgauw zijn afgelopen zondag geopend

Bij Dimehouse kun jij wél voor een dubbeltje op de eerste rang zitten!

Algemeen

DELFGAUW - Twee jaar geleden zijn wij als Dimehouse begonnen met het verkopen van onze prachtige meubels.

Kwaliteit
Wij zijn gestart als een online webshop waarin wij onze meubels verkochten en zijn sindsdien uitgegroeid tot de goedkoopste meubelsite van Nederland. In deze korte tijd zijn wij zo hard gegroeid dat wij besloten hebben om de mensen niet alleen online kennis te laten maken met onze producen, maar ook fysiek. Daarom hebben wij sinds afgelopen zondag onze tweede showroom geopend in het mooie Delfgauw, en met succes!
Dimehouse is bij uitstek dé plek waar je moet zijn als het gaat om het inrichten van uw huis. Onze meubels hebben met name een industriële en moderne uitstraling wat er voor zorgt dat bijna elk interieur gevuld kan worden met de meubels van Dimehouse!
Naast dat onze meubels er niet alleen fantastisch uitzien, is het ook nog eens betaalbaar en ben je verzekerd van een gegarandeerde topprijs. Deze topprijzen gaan ook nog eens in combinatie met een erg hoge kwaliteit. Deze lage prijzen en hoge kwaliteit weten wij te waarborgen doordat de meeste van onze producten geproduceerd worden in eigen beheer.
Nog een ander groot voordeel van Dimehouse is dat je vrijwel alle producten van ons de volgende dag al in huis kunt hebben, uiteraard kosteloos.
Omdat wij het erg belangrijk vinden om alle onze klanten een positieve ervaring te laten ervaren, staan wij altijd voor jou klaar waardoor wij uit ruim 5.000 beoordelingen en gemiddelde score van maar liefst een 9 hebben!

Ben jij nou ook zo geïnteresseerd in ons? Kom eens langs bij onze nieuwe showroom in Delfgauw of bekijk de website: www.dimehouse.nl