<p>Bezoek de duo-tentoonstelling met werken van Elisa Pesapane en Jeroen Hermkens&nbsp;</p>

Bezoek de duo-tentoonstelling met werken van Elisa Pesapane en Jeroen Hermkens 

(Foto: )

Topkunstenaars verzorgen kunstzinnig feestje

DELFT - Alweer dertig jaar zit Galerie Inkt Delft in het centrum van Delft. Deze keer wordt het vooral gevierd met een bijzondere tentoonstelling en geen grote festiviteiten. Door het literaire karakter van deze tentoonstelling met twee topkunstenaars wordt het een kunstzinnig feestje en daar draait het om. De duo-tentoonstelling met werken van Elisa Pesapane en Jeroen Hermkens is te zien van 24 oktober tot en met 22 november.

Beide kunstenaars zoeken regelmatig de samenwerking met een andere kunstenaar. Elisa Pesapane werkt veel samen met schrijvers en dichters en ook Jeroen Hermkens heeft bijvoorbeeld samen met Arnon Grunberg een prachtige serie werken gemaakt van ‘naakten met een verhaal’: Het model, de schilder en de schrijver.

Expositie
Waar Jeroen Hermkens een bekende is van de galerie en al vaak met zijn steden litho’s heeft geëxposeerd bij Inkt Delft, is het voor Elisa Pesapane de eerste keer dat ze in Delft exposeert. Op de tentoonstelling zijn naast wat litho’s ook tekeningen te zien uit de serie Het model, de schilder en de schrijver. Van Elisa zullen de originele tekeningen te zien zijn van haar bijdrage aan het literair tijdschrift de God van Nederland.
Samen zullen zij ook een litho maken, die gepresenteerd wordt op de tentoonstelling. Kortom een bijzonder feest met geweldige kunstenaars die centraal staan.

Informatie
Galerie Inkt is aan de Choorstraat 29 op donderdag en vrijdag geopend van 12.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Zie voor meer informatie www.inktdelft.nl.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten