<p>De ruimte waar RODI gewerkt heeft aan de boekenkast met geheime doorgang</p>

De ruimte waar RODI gewerkt heeft aan de boekenkast met geheime doorgang

(Foto: )

Luxury Apartments voelt zich thuis bij RODI!

DELFT - Luxury Apartments Delft verhuurt prachtige appartementen van een hoge kwaliteit.

Deze appartementen staan midden in het historische centrum van Delft. Het bevat alle luxe die iemand nodig heeft tijdens het verblijf in een van de mooie gebouwen. “Luxury Apartments Delft verhuurt appartementen op een hoog niveau, RODI beplakt en beletterd op een hoog niveau. Het zijn dus twee topbedrijven die graag met elkaar samenwerken. Ik heb al meerdere prettige samenwerkingen met dit bedrijf gehad, daarom blijf ik hier keer op keer terugkomen. Elke keer ben ik weer verrast door het resultaat”, laat eigenaar Ronald Vis weten. Het doel van Luxury Apartments is niet alleen het bieden van een huiselijk, gezellig en een betaalbaar verblijf, maar ook dat de gasten verliefd worden op Delft. “Zij moeten de stad ervaren op dezelfde manier als de inwoners van de stad, het is hier namelijk prachtig. Omdat het een prachtige stad is bieden wij mooie appartementen aan!”

Stadskasteel
In het laatste stadskasteel van de stad, aan de Oude Delft 169 staat een van de luxe appartementen van het bedrijf. “Dit gebouw is tweedelig, Als je de deur opendoet van dit kasteel, bevindt er zich een prachtig appartement achter!”, zegt Ronald. RODI heeft in het gebouw verschillende werkzaamheden verricht. Zo heeft RODI ervoor gezorgd dat de eerst saaie voordeuren op een prachtige manier bewerkt zijn. Ook alle badkamers zijn van een folie voorzien waarbij rekening is gehouden met de structuur van de oorspronkelijke bouw.

Resultaat
Ronald is erg tevreden met het eindresultaat: “RODI heeft het mogelijk gemaakt dat de kracht van het huis bewaard is gebleven. Ze hebben de ‘finishing touch’ geleverd om het stadskasteel in ere te herstellen.” Ook hebben ze een boekenkast gemaakt waar een geheime doorgang inzit naar een kamer in het gebouw. “Het resultaat hiervan is echt geweldig geworden, het ziet er echt super uit!”

Kunst
In dit pand staan kunstwerken van Delftse kunstenaar Johan Hermsen. Zo staat er een hele wand vol met een prachtig kunstwerk van Johan. Op de foto hieronder is hij te zien met het mooie zelfgemaakte werk. “In het Prinsenhof hebben wij de Hollandse meesters van toen zitten. Hier in dit gebouw staan de kunstenaars van nu, oftewel de Hollandse meesters van nu”, zegt Ronald. Het gebouw bestaat uit een historisch gedeelte en een modern gedeelte.

www.ladelft.nl
info@ladelft.com
+31 683 177 709


Juliano van der Knaap
Meer berichten