<p>&quot;Speciaal voor u hebben we nu ons gratis Vakgarage DIGO Magazine liggen, de nieuwste editie van najaar 2020.&quot;, aldus Marcel Limberger. (Foto: PR)</p>

"Speciaal voor u hebben we nu ons gratis Vakgarage DIGO Magazine liggen, de nieuwste editie van najaar 2020.", aldus Marcel Limberger. (Foto: PR)

(Foto: )

Altijd vertrouwd en dichtbij: www.vakgaragedigo.nl

DELFT – ‘Uw Vakgarage DIGO: Altijd vertrouwd en dichtbij’ Deze slogan geeft eigenlijk alles weer. Want met DIGO weet u dat het altijd vertrouwd is.

Al ruim 62 jaar zorgt DIGO dat u veilig op weg kan. En met het Vakgarage label hebben ze voor u als autobezitter een nog breder aanbod diensten. “Want”, vertelt werkplaats receptionist Marcel Limberger: “Kijk en vergelijk zelf eens op onze nieuwe Vakgarage DIGO website. Behalve een hele ruime selectie occasions in alle prijsklassen kunt u veel aanbiedingen vinden, een calculator voor alle banden, een webshop voor trekhaken en velgen en natuurlijk veel informatie over APK, beurten en onderhoud.”

Banden en velgen
“Neem bijvoorbeeld de nieuwe online bandencalculator”, gaat Marcel verder. “Alle merken banden, in alle maten en tegen hele scherpe prijzen. Kijk en vergelijk! Het is echt heel makkelijk; u geeft uw kenteken in en u ziet direct welke banden onder uw auto kunnen. Met of zonder montage, alles in één oogopslag. Dat geldt ook voor winterbanden, die u met de velgenshop direct met velgen kan configureren en bestellen. U kunt ook 24 uur per dag een afspraak maken in een van onze werkplaatsen voor een APK, een onderhoudsbeurt of een reparatie. En wist u dat u bij DIGO altijd na een Vakgarage-onderhoudsbeurt gratis pechhulp heeft voor de Benelux? En voor slechts 39.95 voor heel Europa ? Wist u dat dit meer dan 100,- voordeliger is dan bij de ANWB?”
En dat weet u als klant van DIGO ook te waarderen. Want op dezelfde website vind u de echte reviews van DIGO. Het zijn er ruim 1350 en het gemiddelde cijfer is een 8.5!

Magazine
“Loop gewoon eens bij ons binnen”, zegt Marcel. “Speciaal en gratis voor u hebben we nu ons nieuwe Vakgarage DIGO Magazine liggen, de nieuwste editie van najaar 2020. Vol met aanbiedingen en wetenswaardigheden. Wat wist u bijvoorbeeld dat de ruitenwisser is uitgevonden door een vrouw? De Amerikaanse Mary Anderson was veelzijdig: projectontwikkelaar, veehouder, wijnboerin en uitvinder! Zo vindt u ook in ons magazine dat u nu 25 % korting krijgt op aanschaf en montage van de Valeo ruitenwisserbladen ! En als u toch langs komt voor het magazine, kijk dan ook eens bij al onze mooie occasions. Veel Toyota’s, maar de andere helft is een selectie van alle merken. In alle prijsklassen van 2.000 tot 40.000, voor elk wat wils. Ook hier geldt; Altijd vertrouwd en dichtbij. De koffie staat klaar! Tot ziens in onze showroom aan de Motorenweg 25, tel. 015-5150080 en natuurlijk ook op de Reinier de Graafweg 2a in Delft.

Meer berichten