Anthon heeft ruime ervaring binnen de taxibranche
Anthon heeft ruime ervaring binnen de taxibranche

‘Bij ACS Taxi staan service, communicatie en klantgerichtheid voorop’

Algemeen

DELFT – Delft is sinds 1 oktober een taxibedrijf rijker: ACS Taxi. Opgericht door Anthon Sijsling, die al ruim 16 jaar ervaring heeft binnen de taxibranche.

“Als taxichauffeur kom je voortdurend op nieuwe plekken en daarnaast hoor je de meest uiteenlopende verhalen van klanten die graag een praatje met je maken. Elke dag is anders, wat ervoor zorgt dat het vak nooit gaat vervelen.” Met zijn luxe uitgevoerde Renault Talisman verzorgt Anthon het vervoer binnen Delft, maar ook erbuiten. “Natuurlijk ben ik bereikbaar voor korte ritjes, maar ook ritten naar bijvoorbeeld Schiphol behoren tot de mogelijkheden. ACS Taxi is gespecialiseerd in zakelijk vervoer, hotelvervoer, maar ook ziekenhuisvervoer. Een opvouwbare rolstoel, krukken en rollator kunnen klanten meenemen.”

Service
Voor Anthon is het belangrijk dat zijn klanten zich belangrijk voelen. “Ze moeten een ervaring krijgen die ze goed doet en lachend uit de taxi stappen. Dit gaat gepaard met goede service, communicatie en klantgerichtheid. Als chauffeur kom ik op tijd, zorg ik voor een schone en rookvrije taxi en bied ik hulp aan waar dat nodig is. Indien gewenst breng ik klanten letterlijk van deur tot deur.” Ten tijde van corona wordt door Anthon rekening gehouden met de richtlijnen. In de taxi zijn mondkapjes en handgel aanwezig.

Korting
ACS Taxi biedt standaard ritten tegen scherpe prijzen, maar doet er in coronatijd nog een schepje bovenop. “Klanten krijgen nu standaard twintig procent korting op hun ritten binnen Delft. Voor ritten buiten Delft zijn vooraf prijzen af te spreken.” Betalen kan contant of via (contactloze) pinbetalingen. Op rekening rijden behoort ook tot de mogelijkheden, indien vooraf per mail doorgegeven.

Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen via 06-25405425, info@acstaxi.nl of de WhatsApp-functie op www.acstaxi.nl. Kijk ook eens op de Facebookpagina van ACS Taxi.