De herenschoenenspeciaalzaak is bijna twee keer zo groot geworden
De herenschoenenspeciaalzaak is bijna twee keer zo groot geworden

Nobel schoenen Delft, de schoenwinkel voor iedereen!

Algemeen

DELFT - Al meer dan 25 jaar staat de naam Nobel in Delft garant voor alles wat met schoenen te maken heeft. Het familiebedrijf van René en Mariska Nobel heeft na de nodige verhuizingen en verbouwingen in die kwart eeuw, recentelijk weer een nieuwe metamorfose ondergaan.

De herenschoenenspeciaalzaak aan de molslaan 29 is bijna twee keer zo groot geworden na het verplaatsen van hun schoenmakerijwerkplaats, uit het zicht naar het naastgelegen pand op nummer 23. Deze verplaatsing was noodzakelijk omdat de ruimte die daarmee ontstond, broodnodig was voor de steeds groeiende collectie van de meest uiteenlopende herenschoenen.

Sfeer en ambiance
“Het concept is in al die jaren nooit echt veranderd”, aldus Mariska Nobel. “Mooie, unieke en kwalitatief goede schoenen waar wij als verkoper en schoenmaker garant voor durven te staan. Maatvoeringen en pasleesten die niet in alle winkels verkrijgbaar zijn. En een altijd klantvriendelijke service zowel voor als na de aanschaf van het schoeisel.” Met de laatste verbouwing is het vooral de bedoeling geweest om van het image ‘dure’ schoenwinkel af te komen. “Wij hebben altijd sfeer en ambiance vooropgesteld in onze winkels; altijd proberen anders dan andere winkels te zijn, een huiselijk gevoel creëren, de tijd nemen voor een klant en dit graag in combinatie met een goede bak koffie.” In de loop der jaren hebben vele mensen, en zeker niet alleen regionaal, de winkel van de Nobels gevonden als vast adres voor hun schoeisel. “Een eeuwig struikelblok is altijd wel gebleken”, aldus René Nobel. “Het blijkt dat als je een paar schoenen van 89,99 euro op een fluwelen kussen op een draaiplateau in je etalage zet , omdat je dat een mooie presentatie vindt, mensen in het voorbijgaan kijken en zeggen: ‘Mooi he die dure schoenen!’ Terwijl als je diezelfde schoenen met vijf paar op een stapel in een houten rekje gooit , diezelfde consument stopt, kijkt en wellicht een paar durft te passen al waarna aan te schaffen. Wat we met de recente verbouwing hebben getracht te bereiken is ook om die consument over de drempel te krijgen die nog nooit heeft ervaren dat er ook een schoenenwinkel is die je als klant hoog segment service geeft, ook bij de aanschaf van een paar uiterst betaalbare fijne schoenen.”

Voor de schoenmakerijservice kunt u natuurlijk gewoon nog steeds terecht bij de Nobel. Tenslotte is het daar ooit allemaal mee begonnen.

Nobel schoenen
molslaan 23 en 27
www.nobelwebshop.com