Nog even en Michèl moet het naambord van de muur schroeven. Maar Centrum NLD3 gaat in een andere vorm wel door. (Foto: PR)
Nog even en Michèl moet het naambord van de muur schroeven. Maar Centrum NLD3 gaat in een andere vorm wel door. (Foto: PR)

Centrum NLD3 sluit, maar verdwijnt niet

Algemeen

DELFT – Het is besloten. Centrum NLD3 gaat sluiten. Tenminste, het pand sluit. “Maar we gaan wel door als ‘virtuele’ organisatie”, zegt therapeut en trainer Michèl de Zwart.

Afgelopen zomer was het nog te lezen in deze krant: het pand van Centrum NLD3, gelegen aan, jawel, Nieuwe Langedijk 3, staat te koop. In dat artikel werd de hoop uitgesproken dat er een koper zou zijn die het centrum ‘in dezelfde geest voort wilde zetten’. “Dat is helaas niet gebeurd”, aldus Michèl. “Per 1 januari wordt het pand gesloten.”

Woord van dank
Marijn van der Vegt, Annet Broertjes en Nineke Lamaison, de oprichters kijken tezamen met de vele trainers terug op een fijne tijd in Centrum NLD3. Zij bedanken alle cliënten en cursisten die ons Centrum NLD3 in de loop der tijd hebben bezocht. “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we in al die jaren mochten ervaren.”

Cursussen gaan door
“Tot eind december gaan de activiteiten gewoon door”, benadrukt Michèl. Je kunt dus op 15 oktober, 5 november en 3 december bij Centrum NLD3 terecht voor de sessie Verbonden Ademen van Michèl de Zwart en Erica Rijnsburger en op 24 oktober start de vijfdaagse Lomi Lomi massagecursus van Lotte Kaptijn. Ook de al gestarte Polariteitsreeks en de cursus Vijf elementenmassage van Astrid Vollebregt gaan gewoon door.

Missie
En eigenlijk gaat het centrum óók door, want NLD3 is meer dan een pand. Het is mijn wens om de missie van het centrum voort te zetten: om reguliere, meer cognitieve psychotherapie en complementaire, meer lichaams- en ervaringsgerichte vormen van therapie en trainingen met elkaar te verbinden”, legt Michèl uit, “alle disciplines kunnen elkaar op een krachtige manier aanvullen en versterken”. NLD3 gaat door als virtuele organisatie. Dat betekent dat de website www.centrumnld3.nl, en de pagina’s op Facebook en Google Bedrijf gewoon blijven bestaan. “Mensen zullen zich daar ook op kunnen blijven aanmelden voor verschillende vormen van therapie en trainingen van de bij ons aangesloten therapeuten en trainers. Alleen op verschillende nieuwe locaties.”

Oproep
Mocht je als therapeut of als trainer geïnteresseerd zijn om mede vorm te geven aan genoemde missie van NLD3, richt je dan tot Michèl.

Meer weten: kijk op www.centrumnld3.nl of neem contact op met Michèl via (015) 200 01 88 of info@centrumNLD3.nl.