<p>Roos van Beestenspul adviseert u graag</p>

Roos van Beestenspul adviseert u graag

(Foto: )

Beestenspul heeft alles voor jouw huisdier!

DELFT – Beestenspul is al sinds jaar en dag gevestigd in De Hoven Passage. Inmiddels niet meer op de oorspronkelijke plek, maar een aantal panden verder. “We groeiden uit ons jasje!”

Zoals de naam al zegt, vind je bij Beestenspul alle benodigdheden voor jouw huisdier. “Wij hebben alles voor knagers, katten, honden, vogeltjes en visjes”, vertelt Roos. “Niet alleen de standaardproducten, maar ook medicijnen. Door middel van deze producten kunnen wij klanten adviseren bij problemen met hun huisdier.” De medicijnkast staat vol met producten als vlooienbestrijding, vitaminedruppels, natuurlijke kalmeringsmiddelen en bijvoeding. Maar ook als jij een huisdier met een bepaalde allergie hebt, word je bij Beestenspul goed geholpen.

InBALANCE
“We hebben een heleboel merken in huis, waaronder tegenwoordig ook veel granenvrije voedingen voor honden en katten. In plaats van tarwegranen gebruiken ze dan rijst of mais, wat dieren vaak beter verdragen. Hetzelfde geldt voor dierensnacks.” Ook Beestenspul zelf heeft een mooie voedingslijn voor honden en katten: inBALANCE. “Dat is een brokje zonder granen en met een hoger vleespercentage, dus meer eiwitten. Dankzij deze samenstelling is er veel minder kans op allergische reacties. Wij hebben diverse soorten in huis: voor de gevoelige hond of kat, de kieskeurige, kittens of pups en juist voor oudere dieren. Deze producten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden.” Geen tijd om naar de winkel komen? Online bestellen en thuis laten bezorgen is ook mogelijk, via www.inbalance-petfood.nl.

Stap gerust eens binnen bij Beestenspul aan de Martinus Nijhofflaan 54. Kijk op www.beestenspulonline.nl voor meer informatie.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten