Foto: KOOS BOMMELE

Stedelijke intocht Delft

Wij komen wél naar Delft – maar anders!

Dag allemaal,

Op zaterdag 21 november kom ik met heel veel Pieten gewoon naar Delft. Jullie mogen die avond allemaal je schoen zetten en die worden natuurlijk gewoon gevuld. Alleen mag je dit keer thuis blijven kijken naar de televisie (of de computer), want ik kom dit jaar niet varend naar Delft. Géén intocht dus en géén handjes schudden en zwaaien. Die middag zijn de Pieten en ik al ergens in Delft te vinden en dan worden daar opnamen gemaakt. Zo komen we op de televisie.

Ze zijn er bijna allemaal weer. Hoofdpiet regelt alles voor iedereen. Slaappiet ligt weer heerlijk veel te slapen. Ladderpiet klimt op de hoogste schoorstenen en Wegwijspiet wijst de weg. Maar is Omapiet er ook weer bij of zit zij nog lekker in Spanje? En hoe is het met de Kokspieten? Zijn de pepernoten al gaar? Je gaat het allemaal zien en horen.

Vraag je vader of moeder maar om 21 november in de agenda te zetten en alvast strooigoed of lekkers te kopen voor bij de buis. Dit jaar doen we het dan wel anders, maar we maken het wel net zo gezellig en spannend als vorig jaar. En kijk maar af en toe op de website www.sinterklaasdelft.nl of in de krant. We hebben nog veel meer te vertellen en willen graag jullie hulp met het oplossen van problemen.

Tot binnenkort,
Sint Nicolaas.

Meer berichten
 
CustomHtml_1