Bij De Brasserij kun je heerlijk buiten zitten
Bij De Brasserij kun je heerlijk buiten zitten

De Brasserij: voor uw lunch, diner, borrel of huwelijksfeest

Algemeen

DELFT - De Brasserij is een bekende en geliefde locatie voor feesten en trouwpartijen. Je kunt er vanaf 1 juni ook terecht voor lunch en diner à la carte. Goed, gezellig en veilig.

De sfeervolle stadsboerderij De Brasserij in Delft is een toonbeeld van gastvrijheid, kwaliteit en vriendelijkheid. Als officiële trouwlocatie is het restaurant en de gezellige tuin met trouwprieel het decor voor een prachtig huwelijksfeest, al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld een barbecue of een diner.

Terras
Die tuin is trouwens sowieso één van de pluspunten van De Brasserij. Zeker in coronatijd. Een groot deel van het terras is overspannen door een prachtige stretch-tent zodat je heerlijk buiten kunt zitten. Dit terras wordt in de avonduren verwarmd met sfeervolle heaters. Al met al is er plaats voor ongeveer 80 mensen.

Mogelijkheden
Van woensdag tot en met zondag is er een speciale lunchkaart voor een lekkere lunch, een High Tea of een High Wine. Van woensdag tot en met zaterdag is De Brasserij ook open voor een heerlijk diner. Door de ruime opzet, zowel binnen als buiten staan de tafels minimaal 1,5 meter uit elkaar. Het is zelfs mogelijk om met meerdere personen aan 1 ruime tafel te reserveren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden: kijk op www.brasserij.nl voor inspiratie. De gastvrijheid, de service, en de uitstekende kwaliteit zijn uiteraard bij uw reservering inbegrepen!