Komt u ook naar de inloopmiddag bij de bijzondere locatie van I Change?
Komt u ook naar de inloopmiddag bij de bijzondere locatie van I Change?

Inloopmiddagen SSBO

Algemeen

DELFT - De Zomerschool voor Senioren heeft vanwege de coronacrisis dit jaar helaas niet kunnen plaatsvinden. De Samenwerkende Ouderenbonden (SSBO) organiseren daarom als een pleister op de wond enkele gezellige inloopmiddagen.

De eerst volgende inloopmiddag is op donderdag 27 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur bij café I Change, op de Westlandseweg 1, op loopafstand van het Centraal Station. De accommodatie alleen al is een hele belevenis. I Change is een bijzondere locatie, waar wordt ingezet op minimale voedselverspilling. Tijdens de inloopmiddag wordt gezorgd voor een consumptie en bovendien komt Kika Jonker zingen en gitaarspelen. De coronamaatregelen worden strikt gehandhaafd.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in de inloopmiddagen? Iedereen is welkom, maar aanmelden is verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen naar penningmeester@ssbodelft.nl of door te bellen naar 015-2567838. De entreekosten zijn 2,50 euro. Dit kan bij aanpast gepast betaald worden, of vooraf overgemaakt worden op banknummer NL22 INGB 0006 8797 37 ten name van Stg. Samenwerkende Bonden van Ouderen Delft.