Nancy is superblij met haar zonnige bestickering.
Nancy is superblij met haar zonnige bestickering. Foto: EvE

Nancy's Sun voelt zich thuis bij Rodi

Algemeen

DELFT - Op 1 maart maakte Nancy Bosman haar droom waar: een eigen zonnestudio. Ze nam de bestaande studio aan de Vrijheidslaan over en toverde die om tot haar eigen domein.

Nancy beschikt over vijf verschillende Ergoline zonnebanken met verschillende intensiteit, waardoor je langzaam kunt opbouwen. Koffie en gezelligheid is bij de afspraak inbegrepen “Het is het contact met de mensen wat dit werk zo leuk maakt.”
Bij een nieuwe zaak hoort natuurlijk een nieuw logo en een nieuwe uitstraling. “In eerste instantie had ik zelf een logo ontworpen. Maar dat was niks. Echt amateuristisch”, vertelt Nancy. Op zoek naar iemand die dat beter kon kwam zij bij Rodi Media & Print terecht; “De vorige eigenaar had ook als gezegd 'als je iets wilt moet je bij hun zijn', en ik kende het bedrijf ook vanwege de advertenties in Delft op Zondag. Ook na wat rondgooglen waren ze nog steeds de beste optie. 'Kom maar met een leuk idee', zei ik. En dat deden ze.”Nancy wil in haar studio graag een vakantiegevoel oproepen, “want dit is toch even een rust- en verwenmomentje voor jezelf”, en het logo past daar perfect bij. Bovendien bestickerde Rodi ook de buitenkant van de cabines met vrolijke plaatjes in tropische sferen: zandstranden, flamingo's en natuurlijk zon.

Vriendelijk en vakwerk
Maar Nancy is nog niet klaar: “Ik wil ook graag de binnenkant van de cabines laten bestickeren, en aan de achterkant van het pand moet ook nog wel iets gebeuren. Het moet voor iedereen duidelijk zijn dat hier een zonnestudio zit.” En dus mag Rodi wat haar betreft spoedig weer voor Nancy's Sun aan het werk. “Ik heb er veel vertrouwen in. De mensen van Rodi zijn vriendelijk en het is vakwerk dat neergezet wordt. En het is ook allemaal handwerk hè. Aan de palmbomen hier hebben ze een hele klus gehad!”