De specialisten van RoBoWeb staan voor u klaar!
De specialisten van RoBoWeb staan voor u klaar!

RoBoWeb lost al uw computerproblemen op

Algemeen

PIJNACKER - Heeft u een virus op uw computer? Is de harde schijf gecrasht? Last van netwerkstoringen? Of is het gewoon tijd voor een nieuwe? Dan bent u bij RoBoWeb bij het goede adres.

Al bijna negentien jaar is RoBoWeb dé computer- en laptopspecialist van Pijnacker en omstreken. Roel Bothof is de oprichter van het bedrijf en is trots op zijn team. Zeven dagen per week weten zij de alle computer- en netwerkproblemen op te lossen.

Voor ieder wat wils
"We doen alles op het gebied van reparaties aan pc’s en laptops. En dat doen we van alle merken, met zowel Windows als Apple", vertelt Roel. "Maar we leggen ook netwerken aan en verhelpen storingen hieraan. We kunnen locaties aan elkaar verbinden en ervoor zorgen dat er overal in en rond het huis - dus ook in de tuin, goed draadloos bereik is. Daarnaast trekken we ook kabels, zelfs door uw kruipruimtes, zodat u ook bekabeld kunt werken. En bovendien verkopen we ook computers! We hebben nieuwe producten, maar ook zelfgemaakte pc's en zelf samen te stellen laptops."
RoBoWeb heeft een ruim assortiment en houdt met iedereen rekening. "We verkopen bijvoorbeeld speciale tablets en mobieltjes voor senioren of mensen die weinig ervaring met computers hebben. En we hebben ook veel tweedehands laptops en pc's staan. Die verkopen we, net als onze 'nieuwe' producten, gewoon met garantie!"

Service
Naast veel kennis en mooie producten kenmerkt RoBoWeb zich ook door de service en betrouwbaarheid die zij leveren. Dat is op verschillende vlakken te merken. "We houden van openheid, dus als mensen willen kunnen ze tijdens de reparatie met ons meekijken", aldus Roel. "Mensen kunnen zeven dagen per week, zonder afspraak, bij ons langskomen in het servicecenter. Maar we bieden ook hulp op afstand aan, of komen bij u langs. We kunnen ook de pc of laptop bij u thuis ophalen en het apparaat bij ons in het servicecentre repareren!"

Hulp nodig?

Kunt u de hulp van Roel of één van de andere gespecialiseerde medewerkers goed gebruiken? U kunt hen bereiken op 015-3697799. Zeven dagen per week kunt u terecht bij het servicecenter aan de Boezemweg 6A in Pijnacker. Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 08.00 uur tot 17.30 uur langskomen, op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur en op zondag is de winkel geopend van 11.00 uur tot 14.00 uur.
Meer informatie is te vinden op www.roboweb.nl.