Van Dalen Voet & Schoencentrum wil alle medewerkers bedanken en biedt daarom een cadeaubon aan (Foto: Koos Bommelé)
Van Dalen Voet & Schoencentrum wil alle medewerkers bedanken en biedt daarom een cadeaubon aan (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Van Dalen Voet & Schoencentrum zet personeel Reinier de Graaf in het zonnetje!

Algemeen

DELFT - Het Reinier de Graaf Gasthuis en Van Dalen Voet & Schoencentrum/Westland Orthopedie zijn geen onbekende van elkaar. Al jaar en dag werken onze orthopedische afdelingen samen met diverse specialismen binnen het Reinier de Graaf.

"Met onze diensten en de samenwerking proberen wij een ieder te voorzien van de juiste voorziening, zodat zij zo optimaal als mogelijk kunnen functioneren in het dagelijks leven", vertelt Schoenconsulent en assistent filiaalhouder Erwin de Graaf. "Maar nu is het dus tijd om alle medewerkers in het zonnetje te zetten!"

Goed schoeisel
"Alle medewerkers van het Reinier de Graaf ziekenhuis hebben zich tijdens COVID-19 letterlijk de veters uit de schoenen gelopen en veel van hun voeten gevraagd om het virus het hoofd te bieden. Vanuit alle geledingen is er met man en macht gewerkt om dit virus eronder te krijgen. De medewerkers hebben veel van hun voeten gevraagd de laatste maanden en wij weten als geen ander dat goed schoeisel en ondersteuning van de voeten belangrijk is."

Cadeaubon
"Graag willen wij daarom alle medewerkers bedanken en een cadeaubon aanbieden die zij kunnen besteden bij aankoop van een paar schoenen en/of steunzolen. Voor schoenen kunnen de medewerkers terecht in onze winkel aan de Westlandseweg in Delft of op het Marktplein in ‘s-Gravenzande. Voor steunzolen kunnen zij terecht op een van onze vele spreekuurlocaties in de regio."

Van Dalen Voet & 
Schoencentrum
Westlandseweg 9-11
015-2622939 (orthopedie)
015-2852125 (schoenwinkel)
info@lekker-lopen.nl (schoenwinkel)
info@vandalenorthopedie.nl (orthopedie)
www.lekker-lopen.nl