Afbeelding

Geef aan papa het perfecte vaderdagcadeau

Algemeen

De veeleisende mannelijke huid heeft speciale aandacht en een dynamische verzorging nodig. De Men Relax Producten geven de huid de gewenste frisse boost en voorzien de huid van alles wat ze nodig heeft!

*24-hour Cream
32,90 euro

Een lichte crème-gel met duo functie - kan ingezet worden als gezichtsverzorging maar is ook uitstekend geschikt als aftershave.
De huid wordt voorzien van vocht, beschermd tegen vrije radicalen en negatieve milieu invloeden, en een zeer fijn whisky-extract pept de vermoeide mannelijke huid op en maakt fit.

*Clearing Foam
11,50 euro

Een lichte reinigingsschuim. Bevrijdt de huid betrouwbaar van vuil en overtollig talg. Reinigt de huid grondig.

* Shower Gel
Sprankelende en verkoelende showergel. Voor een bijzondere douche ervaring en een intensief verzorgde huid met nieuwe energie en frisheid. Bij aanschaf van bovenstaande producten de showergel:
GRATIS - t.w.v. 9,50 euro. 
Deze aanbieding is geldig vanaf heden tot en met 20 juni 2020 - - Bestel tijdig want OP=OP!

Uit de quarantaine
Powerslim drie dagen proefpakket ter waarde van 45 euro nu 29,95 euro om hem weer lekker in zijn vel te laten zitten, zodat hij zich fit en sterk voelt en zijn buik niet in de weg zit met veters strikken!

En er is meer
Daarnaast zijn er onder meer ook cadeaubonnen verkrijgbaar, Proraso scheer- en baardproducten en cadeauverpakkingen van parfums van Cartier.

Beaumel Schoonheidsinstituut
Hugo de Grootstraat 35
015 212 1215
www.beaumel.nl