Aventurijn, een kleinschalig appartementencomplex aan het einde van de Jordaniëstraat in Tanthof-West.
Aventurijn, een kleinschalig appartementencomplex aan het einde van de Jordaniëstraat in Tanthof-West.

Van Daal Makelaardij van start met project Aventurijn

wonen

DELFT - Het makelaarskantoor van NVM makelaar Jan-Paul van Daal is niet alleen in Delft, maar ook in de regio actief. Van startersappartement tot luxe grachtenpand of villa. En tegenwoordig is het makelaarskantoor ook aanbieder van nieuwbouwprojecten.

De makelaar is ondanks de coronaperikelen nog enthousiast over de verkoopresultaten op dit moment. “De woningmarkt is nog steeds gunstig voor verkopers. Dit weekend werd gestart met de verkoop van de nog te realiseren appartementen in het project Aventurijn”, zegt hij.

Aventurijn
Op zaterdag om precies te zijn, is een begin gemaakt met de verkoop. Het is een kleinschalig appartementencomplex aan het einde van de Jordaniëstraat in Tanthof-West. Het complex is gelegen in een rustige groene omgeving door de ligging aan natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland.
De appartementen hebben een functionele indeling en een optimale bezonning door de grote ramen en woningbreedte van maar liefst 9,5 meter! De appartementen variëren van zo’n 80 tot 137 vierkante meter woonoppervlakte. De prijzen zijn vanaf 353.000 euro Vrij Op Naam, inclusief één parkeerplaats, en lopen op tot 520.000 euro Vrij Op Naam.
De makelaar verwelkomde afgelopen zaterdag al meerdere geïnteresseerden op afspraak en afstand om de brochure te komen ophalen. Dit was een al bestaande groep belangstellenden die de afgelopen maanden al eens hadden geïnformeerd naar het project. Als mensen informatie willen ontvangen en zich niet eerder lieten registreren kunnen ze daarvoor contact opnemen met de makelaar, door zich in te schrijven op de website van het kantoor www.vandaalmakelaardij.nl of een email te sturen naar nieuwbouw@vandaalmakelaardij.nl.
Wilt u weten wat uw eigen huis waard is? Van Daal Makelaardij is één van de bekendste kantoren in de regio en heeft dagelijks een team van makelaars voor u klaar staan om u daarin te adviseren. U kunt zich aanmelden voor de verkooptest op de website of telefonisch een afspraak maken.

Doe de verkooptest!
Wat is de Verkooptest op de website precies? “Eén van de verkoopmakelaars van ons kantoor analyseert aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend uw verkoopkansen. U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs", legt Van Daal uit. "Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt, het beste moment om uw huis te koop te zetten en geven inzicht in 'concurrerende' woningen op de markt."

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl