Meroulla van M&M Kappers is dolblij dat de deuren weer open kunnen.
Meroulla van M&M Kappers is dolblij dat de deuren weer open kunnen.

M&M Kappers onder voorwaarden weer geopend

Algemeen

De coronamaatregelen worden langzaamaan versoepeld. Eén van die maatregelen is dat kappers voorzichtig de deuren weer mogen openen. Ook M&M Kappers is weer volop aan het knippen geslagen!

Al 36 jaar staan de kappers van M&M Kappers voor je klaar in een prachtig historisch pand aan de Koornmarkt 2. Eigenaresse Meroulla Tziotis is maar liefst 32 jaar werkzaam in het bedrijf en samen met haar team streeft ze er naar om je wensen zo perfect mogelijk uit te voeren! "We hebben het hele jaar door mooie acties voor onze klanten", vertelt Meroulla. "Wat dacht je van de standaard 10% studentenkorting voor knippen, wassen en drogen? Of de M&M kortingskaart? U schaft deze kaart aan voor 7 euro per jaar en krijgt daarmee een mooie korting van 10% op alle behandelingen en op alle producten. De kortingskaart is ook nog eens geldig voor het gehele gezin!"

Heropening
De kappers zijn blij weer aan het werk te mogen. "Uiteraard onder strikte voorzorgsmaatregelen om besmetting met het coronavirus te voorkomen", vertelt Maroulla. Je kunt nog steeds bij M&M Kappers terecht voor je oude vertrouwde coupe, maar onder de volgende voorwaarden: "Wij werken alleen op afspraak. Bij klachten, zoals hoofdpijn, koorts, luchtwegklachten, hoesten en/of kortademigheid, blijf je thuis. Maar ook als u zich niet lekker voelt. Verder schudden we geen handen, werken we baarden, snorren en wenkbrauwen alleen bij met bijvoorbeeld een tondeuse, we wassen regelmatig onze handen met desinfecterende zeep, we maken gebruik van wegwerplakens, houden een stoel vrij tussen alle klanten, maken oppervlaktes, materialen en producten goed schoon na ieder gebruik. Daarnaast worden de kassa, de toonbank, het pinautomaat, en de deurklinken ook grondig gereinigd met desinfecterende middelen om de veiligheid van personeel en klant voorop te stellen. Natuurlijk zijn we zijn nog steeds in voor een praatje, maar door middel van spiegelgesprekken. De wachtruimte wordt uiteraard ook schoongemaakt. Voor ieders veiligheid is de tafel echter leeg." Op die manier ben je nog steeds van harte welkom bij M&M Kappers!

Afspraak
Met de ruime openingstijden van M&M Kappers, heb je genoeg mogelijkheden om een afspraak in te plannen. Op maandag ben je er welkom van 09.00 uur tot 19.00 uur. Van dinsdag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 19.00 uur. Op de vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur!
Bel voor een afspraak naar 015 213 18 60.