Het summum van occasion-aanbod, bij Baaf Automotive
Het summum van occasion-aanbod, bij Baaf Automotive

De goedkoopste APK van Delft bij Baaf Automotive

autonieuws

DELFT - Iedereen heeft te maken met de maatregelen rond het coronavirus. Ook Baaf Automotive aan de Vrijenbanselaan 33 heeft het hele bedrijf ‘coronaproof’ moeten maken.

Daarbij is alles ontsmet, zoals de wachtruimte waar veel bezoekers komen, maar eigenlijk ook alle andere delen van het bedrijf. “Ondanks dat het voor ons ook niet makkelijk geweest is, doen we er alles aan om Delft mobiel te houden”, zegt Manfred Bavelaar. “Dit doen we onder meer met een stuntaanbieding, een giga-APK-aanbieding, waarbij je de komende tijd maar 19,95 euro voor een APK betaalt. Normaal is dit 39,95 euro en hiermee zijn we gegarandeerd de goedkoopste van Delft.”
Ook de medewerkers van Baaf Automotive houden zich aan de coronarichtlijnen. Zo draagt iedereen handschoenen en wordt gevraagd afspraken zoveel mogelijk online te maken. “Mocht dat voor sommige mensen wat moeilijker zijn, dan kunnen ze ook gewoon even bellen. Ja, ook wij hebben ons bedrijf moeten aanpassen en dat hebben we dan ook gedaan. In moeilijke tijden moet je er juist staan, wij bestaan nu tien jaar en zijn zelf in de crisistijd begonnen. In zo’n periode moet je overleven en overwinnen en de consument mag er best van mee profiteren! En die kan zo ook mooi het OV vermijden! Blijf veilig in eigen omgeving, met hulp van Baaf Automotive.”
Baaf Automotive is al sinds jaar en dag hét adres voor een betrouwbare tweedehands auto. De Top Occasion van deze maand is de zwarte Citroën C3 met 78.000 gereden kilometers op de teller. Voor deze Top Occasion betaal je momenteel 3.495 euro! Bekijk alle opties en het volledige aanbod occasions op
www.baafautomotive.nl. “Er staan in elk geval heel veel leuke auto’s tot 5.000 euro met een nieuwe APK tussen”, aldus Bavelaar. Behalve voor de verkoop van auto’s, kun je in de werkplaats ook terecht voor onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s en bedrijfsauto’s.
Baaf Automotive is bij de BOVAG aangesloten. Bereikbaar via (015) 215 96 96 of kijk even op 
www.baafautomotive.nl.