Niet alle zaken in Hof van Delft en Voordijkshoorn zijn gesloten!
Niet alle zaken in Hof van Delft en Voordijkshoorn zijn gesloten!

Winkels Hof van Delft en Voordijkshoorn

kijk op de wijk

DELFT - De wereld staat op zijn kop door het coronavirus. Het 'gewone' leven staat op pauze en allerlei maatregelen en beperkingen moeten verdere verspreiding van het virus voorkomen. Eén van die maatregelen is natuurlijk dat veel zaken hun deuren moeten sluiten, maar lang niet allemaal! In het Hof van Delft en in de wijk Voordijkshoorn, zijn je favoriete winkelstraten gewoon toegankelijk, mits je je houdt aan de regels welke we allemaal moeten kennen. Informeer voorafgaande aan je bezoek naar de openingstijden en eventuele wijzigingen om teleurstellingen te voorkomen. Een overzichtje van wat er te beleven is in Hof van Delft en Voordijkshoorn.

Hof van Delft
In de wijk Hof van Delft vind je een aantal winkels voor al je benodigdheden. Uiteraard is er een supermarkt: Coop. Deze is te vinden aan de welbekende Hof van Delftlaan. Nabijgelegen Bakker Ammerlaan voor de lekkerste hapjes. Niet te vergeten, plantenhandel First Class aan de C.Fockstraat en ook het Chinese afhaalrestaurant Fu Wah is gewoon geopend, uiteraard om af te halen.

Voordijkshoorn
De wijk Voordijkshoorn heeft een uitstekend winkelaanbod en met name aan de Van Foreestweg. Daar vind je de beste zaken voor wat je maar nodig hebt. Ook hier zijn supermarkten te vinden. De Plus bijvoorbeeld, maar ook Supermarkt Uniek en Ates Minimarkt. Voor uiterlijke verzorging zit je bij DA Drogist aan het juiste adres en snacken doe je bij Café de Boog, Pizza Manhattan of Lunchroom/Snackbar Centrum West. Zaken voor in en om het huis vind je bij Nedlux Zonwering en Raamdecoratie of bij KV Wandinrichting en Projecten. Kortom, je favoriete, vertrouwde winkeliers staan ook in deze tijd voor je klaar!