De Parade in Nootdorp
De Parade in Nootdorp

De leukste winkelcentra

kijk op de wijk

YPENBURG - NOOTDORP - PIJNACKER - Door het coronavirus zijn veel zaken genoodzaakt hun deuren te sluiten, maar lang niet allemaal. Het 'gewone' shoppen dat we gewend zijn, zit er op dit moment niet meer in, maar dat betekent niet dat de drie gezelligste winkelcentra uit de regio volledig gesloten zijn! Je kunt er nog steeds terecht, mits je je houdt aan de door het RIVM opgelegde maatregelen die iedereen nu zou moeten weten. Anderhalve meter afstand, goed je handen wassen enzovoort. Op die manier zorgen we voor veiligheid en nemen we het zekere voor het onzekere.

Ypenburg
In Ypenburg zit je op de Speerpunt aan het juiste adres. Met een heleboel winkels ga je er gegarandeerd geslaagd richting huis. Een leuk weetje is de historie van die winkelcentrum. Daar zit namelijk een leuk verhaal achter! Het winkelcentrum is ontworpen door Rapp+Rapp naar voorbeeld van de Italiaanse stadje San Gimignano. De Toscaanse torens en plantanen geven het winkelcentrum op Ypenburg een speciaal karakter, vooral als ‘s avonds de torens en de bolvormige lampen gekleurd verlicht zijn. De hoofdas in het winkelcentrum is het verlengde van de Plesmanlaan, waar ooit de landingsbaan van het vliegveld lag. Op dit moment zijn een aantal winkels gesloten in verband met het cornavirus. Kijk op www.winkelcentrumypenburg.nl welke dat zijn, zodat je goed voorbereid de deur uit gaat.

Ackershof
Ook in Pijnacker vind je de leukste winkels met de beste items. Van kledingwinkels tot horecagelegenheden, de supermarkten maar ook uiterlijke verzorging komt er aan te pas. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je neemt hiervoor metrolijn E tot Pijnacker Centrum of buslijn 455 tot stations 'Raadhuisplein.' Automobilisten is het ook makkelijk gemaakt. Het winkelcentrum beschikt namelijk over een grote garage waarvan de eerste twee uur gratis parkeren is! Kijk ook voor Pijnacker op de website voor meer informatie en openingstijden.

Parade Nootdorp
Met ruim zestig winkels en ruime openingstijden weet je zeker dat je een geslaagd dagje uit zal beleven in winkelcentrum De Parade in Nootdorp. Dat is natuurlijk al superpositief, maar wist je dat je er ook gratis kunt parkeren? In de garage of met de parkeerschijf rondom het winkelcentrum? Het winkelcentrum is ook met het openbaar vervoer te bereiken via tramlijn 15. Horecagelegenheden, alles voor in huis, kledingwinkels, uiterlijke verzorging, supermarkten en nog veel meer, De Parade Nootdorp heeft het allemaal!