Til en Wim Bentvelsen in de watten gelegd door prijswinnaar kruiswoordpuzzel
Til en Wim Bentvelsen in de watten gelegd door prijswinnaar kruiswoordpuzzel

Bloemen voor Til en Wim Bentvelsen

Algemeen

DEN HOORN - In de vorige editie van Delft op Zondag vond je een paginagrote kruiswoordpuzzel. De oplossing van de puzzel kon je opsturen om kans te maken op een bijzonder cadeau. De winnaar mocht namens RODI Media-zh en Delft op Zondag een mooie bos bloemen, met eventueel een persoonlijke, handgeschreven boodschap, schenken aan een willekeurig iemand! Met groot succes, want Ineke van Rutten heeft een echtpaar wel heel blij gemaakt.

Ineke van Rutten was de gelukkige winnaar van de kruiswoordpuzzel waarvan de oplossing 'let een beetje op elkaar' was. Zij heeft een bijzonder echtpaar uitgekozen om te verassen met een mooie bos bloemen: Til en Wim Bentvelsen .

Echtpaar
"Til en Wim Bentvelsen wonen in Den Hoorn en zijn op 21 april aanstaande maar liefst zestig jaar getrouwd!", vertelt Ineke. "Vanwege het coronavirus kunnen zij het fantastische en bijzondere jubileum helaas niet vieren."

In het water
Dit is helaas niet de eerste keer geweest dat de jubileumviering in het water viel. "Na maar liefst veertig jaar is het jubileum aan ze voorbijgegaan zonder uitgebreide viering. Dit kwam door een heftige periode waarin Til ernstig ziek was. Door ziekte kon ook het vijftigjarige jubileum niet gevierd worden. Daarom gun ik Til en Wim dit boeket van harte. Zij waren de eerste die in mijn gedachten opkwamen, toen ik deze prijs won."

Extra liefde
"Zij verdienen extra liefde in deze moeilijke, maar voor hen bijzondere tijd. Daarom geef ik namens mijzelf, RODI Media-zh en Delft op Zondag dit mooie prijzenboeket aan Til en Wim Bentvelsen. Van harte met jullie zestigjarige jubileum."