Bewoners van de Congregatiehof en de Pieterstraat genoten van de muziekmiddag vanaf eigen terrein
Bewoners van de Congregatiehof en de Pieterstraat genoten van de muziekmiddag vanaf eigen terrein

Ouderen genieten van buitenoptredens

Algemeen

DELFT - Wat kun je doen om ouderen een leuke tijd te geven, nu zij even geen bezoek mogen ontvangen? Buitenoptredens organiseren!

Afgelopen maandag hebben de operazangeres Francis van Broekhuizen en pianist Gregor Bak een optreden verzorgd in de tuin van De Bieslandhof. Bewoners en collega’s van De Bieslandhof genoten van dit optreden. Eerder al werd op het grasveld voor de gemeenschappelijk ruimte bij Lindenhof op een geïmproviseerd podium een uur lang muziek gespeeld door de band PaulFrank. De bewoners luisterden mee vanuit hun open ramen of vanaf hun balkon en genoten met volle teugen en er werd volop door hen mee gedirigeerd. Ook bij Stefanna werden de bewoners en collega’s verrast met een mooi optreden door Martin Winkel. Het was genieten voor iedereen.

Muziekmiddag
Maar niet alleen de ouderen in verzorgingshuizen hebben van een muzikaal stuk mogen genieten, ook de bewoners van de Congregatiehof en de Pieterstraat. Daar werd afgelopen zondag een muziekmiddag georganiseerd waar Marcel Koelewijn verzoeknummers draaide voor de bewoners. Van Elvis tot Dorus en van Harry Styles tot Abba. De bewoners luisterden, dansten en genoten allemaal vanaf hun eigen balkon, tuin of voordeur.