Afbeelding

Tip voor Pasen: gratis een speciaal paasboeket laten bezorgen door Pieter en zoon (van zanggroep Pieter & Co)

Algemeen

Het vieren van Pasen met je familie, vrienden en/of geliefden ziet er dit jaar door het coronavirus helaas heel anders uit. Om toch te kunnen laten weten dat je aan ze denkt hebben Kwekerij PURE! Gerbera en Het Delftse Bloemenhuis een speciale paasactie bedacht.

Het coronavirus zorgt er niet alleen voor dat we met zijn allen binnen moeten blijven, de gevolgen van het virus hebben ook grote invloed op ondernemers uit Delft en omgeving. Dit is ook te merken bij Kwekerij PURE! Gerbera uit Delftgauw die sinds enkele weken de vraag naar gerbera’s sterk ziet afnemen door alle lockdowns uit omringende landen. Maar bij de pakken neer gaan zitten heeft geen zin. Je ziet overal mooie initiatieven en samenwerkingen oppoppen om deze periode gezamenlijk zo goed mogelijk door te komen. Vanuit dit licht is ook de samenwerking met Het Delftse Bloemenhuis gezocht. Voor slechts €5,95 kan je een gemengd gerbera boeket bestellen en gratis laten bezorgen in regio Delft. Pieter en zijn zoon, van de zanggroep Pieter & Co, gaan deze boeketten voor het paasweekend op vrijwillige basis rondbrengen. Daarnaast maak je met dit boeket niet alleen de ontvanger blij, maar steun je ook de kweker!

Bestellen
Je kunt je bestelling doorgeven via bestelling@hetdelftsebloemenhuis.nl onder vermelding van ‘Gerbera paasboeket’. Het boeket zal worden voorzien van een kaartje (Fijne Pasen! Groeten van…) dus vergeet niet de voornaam van de afzender op te geven! Bestellen kan tot 10 april (2020).

Afbeelding
Afbeelding