Ervaar een diep ontspannen Gongbad met Spirit Connection Op Hodenpijl
Ervaar een diep ontspannen Gongbad met Spirit Connection Op Hodenpijl

Meditatief Gongbad met Spirit Connection

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Ervaar een diep ontspannen Gongbad op zondag 22 maart met Spirit Connection Op Hodenpijl.

Spirit Connection, bekend van onder meer het Happinezfestival, geeft een meditatief Gongbad met gongs en klankschalen. Dit Gongbad zorgt voor een diepe meditatie en ontspanning. Door de harmoniserende en resonerende klanken van vele planetengongs, kristallen klankschalen en buizeninstrumenten, metalen klankschalen, oceandrums en andere boventoon instrumenten kan je helemaal ontspannen. Met klank kan je je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau ontspannen en het denken passeren. Wat dan overblijft is de herkenning van je eigen compleetheid als de Sacred Space.

Ontspannen
In een tijd van drukte en stress is het belangrijk om te ontspannen. Door te ontspannen, creëer je rust. Het maakt dat je de verplichtingen in het dagelijks leven beter aan kunt en het zorgt voor nieuwe energie en inzichten.

Reserveren
Dit meditatief gongbad is ook te reserveren als arrangement inclusief heerlijke biologische lunch. Datum: zondag 22 maart. Aanvang: 12.00 uur. Prijs: 25 euro. Inclusief lunch: 40,50 euro. Locatie: Op Hodenpijl, Schipluiden (vlakbij Delft). Reserveren kaarten: www.ophodenpijl.nl.