Jur is bezig met het 'openen'van het pizzadeeg, dat van speciaal volkorenmeel is gemaakt. (Foto: EvE)
Jur is bezig met het 'openen'van het pizzadeeg, dat van speciaal volkorenmeel is gemaakt. (Foto: EvE)

Jeff's Delft: Nieuwe naam, maar vertrouwde smaak en kwaliteit

Algemeen

DELFT - Al meer dan zes jaar haal je op de hoek van de Brasserskade met de Vrijenbanselaan de lekkerste broodjes. Sinds kort is het assortiment flink uitgebreid en kun je bij Jeff en Jur ook heerlijke pasta en pizza afhalen.

Bij een nieuw concept hoort een nieuwe naam. Jeff's Delft is de naam waaronder de vroegere afhaalwinkel Manna nu de weg naar de toekomst is ingeslagen. Van maandag tot vrijdag kun je hier van 9.00-15.00 uur heerlijke vers belegde broodjes afhalen. Voor het avondeten kun je van 16.00-21.00 uur en op zaterdag van 16.00-21.00 uur verse pizza's en pasta's bestellen. Ook kan Jeff's Delft voor groepen de catering verzorgen. Alles in overleg. "Onze wijkfunctie vinden we belangrijk"vertelt Jur. "Buurtgenoten, bedrijven en het ROC weten de weg naar onze winkel te vinden. We hebben gelukkig veel vaste klanten en daar zijn we blij mee. We willen echt deel uitmaken van deze wijk. Daarnaast zijn we ook op zoek naar bezorgers. Vooralsnog doen we dat voor zover mogelijk zelf, dus het is heel goed mogelijk dat je Jeff zelf aan de deur krijgt."

Vers en naar wens
Naam en assortiment mag dan veranderd zijn, het credo van Jeff en Jur is nog steeds hetzelfde gebleven: Vers en naar wens klaargemaakt, volgens eigen recepten en met hoogwaardige ingrediënten. "Dat geldt voor onze broodjes, maar ook voor de pizza's en pasta's", verzekert Jur, die als klassieke Franse kok is opgeleid en dus weet waar hij over praat. "We willen het net even anders doen. En dat betekent bijvoorbeeld dat we weliswaar een menukaart hebben, maar dat we daar heel makkelijk van afwijken als de klant dat wil. Wel extra olijven erbij maar geen paprika? Geen probleem. Bovendien vind je bij ons broodjes die je niet snel ergens anders vindt, zoals onze Merquez. En waar vindt je zes verschillende broodjes gezond?" Andere signatuurdishes zijn bijvoorbeeld de huisgemaakte tonijnsalade en het broodje hete kip. "Bovendien hebben we een flink assortiment vegan en veggie gerechten en is alles bij ons halal. Want wij willen dat iedereen bij ons terecht kan."

Wat geldt voor de broodjes, geldt ook voor de andere gerechten: kwaliteit staat voorop. "Zo maken we onze pizza's van eigen volkorendeeg van meel uit Italië; Molini De Veghera", vertelt Jeff. "Dat laten we acht uur rijzen en daarna nog eens 24 uur rijpen. Het gevolg daarvan is dat onze pizza's heel licht verteerbaar zijn. We nemen de tijd voor ons vak en voor onze klant. En dat proef je!"
Kom dus vooral eens wat lekkers halen bij Jeff's Delft. Je vindt de afhaalwinkel op Brasserskade 53 (hoek Vrijenbanselaan). De tram stopt 100 meter voor de deur.