Orkest Krashna Musika (foto: Krashna)
Orkest Krashna Musika (foto: Krashna)

Krasha Musika Droomproject

Algemeen

DELFT - Het Delftse Studenten Muziekgezelschap Krashna Musika start binnenkort met een wel heel bijzonder project.

In de omgeving van de Dreamhall zullen koor en orkest samen het inspirerende en mysterieuze stuk ''Sogno di Volare'' van Christopher Tin opvoeren. Dit alles gaat vastgelegd worden in een spectaculaire video, waarbij drones en speciale lichteffecten zullen worden ingezet.

Connectie
Het project komt voort uit het idee de connectie tussen techniek en muziek te laten zien. Het overgrote deel van de leden van Krashna Musika volgt namelijk een technische opleiding aan de TU Delft. Een aantal van hen heeft zelfs meegewerkt aan een project in de Dreamhall. Daarnaast heeft iedereen een hart voor muziek en vindt het heerlijk om samen prachtige melodieën neer te zetten. Een uitstekend moment om met een nieuw project te starten.

Het project
Het project gaat op 9 maart van start. Koor en orkest gaan hard aan de slag om de muziek in de vingers te krijgen. Aan het eind van de maand, 30 maart in de avond, verplaatst het hele gezelschap naar de Dreamhall en zullen de opnames plaatsvinden. De video zal uiteindelijk rond de zomer uitgebracht worden en verkrijgbaar zijn via de website van Krashna.