Het showterrein van Benfried, met het nieuwe assortiment (keramieke) tuintegels en sierbestrating.
Het showterrein van Benfried, met het nieuwe assortiment (keramieke) tuintegels en sierbestrating.

Benfried is klaar voor het nieuwe seizoen

wonen

DEN HOORN - Met de natte en winderige dagen van afgelopen tijd bent u vast nog niet bezig met het in orde brengen van de tuin.

De winterperiode is voor Benfried juist de tijd om het showterrein aan de Hooipolderweg 1 opnieuw in te richten en de bestaande collectie aan te vullen met de laatste noviteiten. Zo is Benfried op tijd klaar voor het nieuwe seizoen.

Laatste trends
Bij Benfried vindt u de laatste trends voor in en rondom de tuin. Leveranciers zoals MBI, RedSun, Gardenlux en Excluton tonen hun nieuwe assortiment (keramieke) tuintegels en sierbestrating. Ook voor duurzaam tuinhout, schuttingen en vlonderplanken kunt u bij Benfried terecht. "We merken dat een duurzame en onderhoudsvriendelijke tuin nog steeds populair is", vertelt Wesley Pieterse van Benfried. "Vorig seizoen was er daarom veel vraag naar bijvoorbeeld kunstgras en tuintegels van keramiek. Deze tegels zijn krasvast en trekken geen groene aanslag aan. Daarbij moeten deze tegels gevoegd worden met een speciaal voegmiddel, waardoor onkruid en mieren geen schijn van kans meer hebben."
Wesley denkt dat de trend van vorig jaar zich door zet en daarom heeft Benfried de collectie duurzame materialen uitgebreid. "Het assortiment keramiek is nog groter geworden en er zijn ook weer verschillende soorten duurzaam tuinhout beschikbaar."

Deskundig advies
Bij Benfried kunt u dus naar hartenlust rondkijken op het showterrein van ruim 600 vierkante meter. Vraag gerust eens advies aan één van de deskundige medewerkers die er rond lopen. Zij laten u graag mooie combinaties zien en denken graag met u mee. "Loop dan gelijk eens onze nieuw ingerichte winkel binnen, met een groot en professioneel assortiment tuingereedschap, meststoffen voor border en gazon, tuinberegening en nog veel meer", sluit Wesley af.

25.000 andere artikelen
Want wat te denken van de ongeveer 25.000 andere artikelen. Van hamers en zagen tot en met boormachines, bladblazers, werkschoenen, tuinhandschoenen, maar ook vijvermaterialen en tuinverlichting voor een fantastisch lichtbeeld. Kom langs en zorg dat je straks echt onbezorgd in de tuin kan zitten!
Voor meer informatie kan je bellen naar (015) 256 93 56 of kijk even op de website www.benfried.com.