Ingrid en Joyce helpen u aan de beste bedden en matrassen van Auping
Ingrid en Joyce helpen u aan de beste bedden en matrassen van Auping

Auping: dromen van een duurzame wereld

Algemeen

DELFT - De oer-Hollandse beddenfabrikant werkt inmiddels al 130 jaar aan de beste manier om uit te rusten. Met veel passie en aandacht voor detail en voor de wereld om ons heen. Bij Auping dromen ze van een duurzame wereld; een wereld waarin niets wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt.

Circulair matras
De beddenfabrikant draagt daarnaast een steentje bij aan een wereld zonder afval. Zo heeft Auping een circulaire matras ontwikkeld – een wereldprimeur. Aan het eind van de levensloop van de matras, wordt dit uit elkaar gehaald en wordt van alle onderdelen een nieuw matras gemaakt. Dit circulaire matras komt dit voorjaar beschikbaar voor consumenten.

Duurzame bedden
Duurzaamheid zit in het DNA van Auping. Het Auronde bed is een echte klassieker. Door het oersterke beukenhout gaat dit bed een leven lang mee. Gaat jouw Auronde ook al jaren mee? Maar is die wel toe aan een opknapbeurt? Dan kun je bij elke Auping-winkel terecht voor een 'Restyle'; met een nieuwe kleur en nieuwe aluminium oogjes geef je je Auronde een compleet nieuwe uitstraling en een tweede leven. Met het Essential bed introduceert Auping het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. De Essential is een verfijnd bed met minimalistische vormen, naar Scandinavisch ontwerp. Een bed waarvan je uitrust, alleen al als je ernaar kijkt.

Welkom bij Auping
De circulaire matras, de duurzame designklassieker Auronde en de stijlvolle Essential vind je bij Auping Delft. Kom eens langs om onze bedden met eigen ogen te zien en te ervaren. De medewerkers staan klaar om u te adviseren.

Auping Delft
Leeuwenstein 30a
Woonboulevard Leeuwenstein