De Hornbach Drive-in in Den Haag-Ypenburg
De Hornbach Drive-in in Den Haag-Ypenburg

Allereerste Drive-in van Hornbach

Algemeen

DEN HAAG - Hornbach opent de deuren van de allereerste Drive-in voor bouwmaterialen in de regio Den Haag. Een handige manier om al je bouwmaterialen makkelijk en zorgeloos te vervoeren!

Klussers opgelet, want vanaf nu is het gesjouw met zware bouwmaterialen verleden tijd! Hornbach Den Haag-Ypenburg heeft namelijk een spiksplinternieuwe Drive-in geopend voor al je bouwmaterialen. "Je rijdt er gemakkelijk doorheen," zegt Emile Gies, vestigingsmanager van Hornbach Den Haag.

Met je auto door de zaak
De Hornbach Drive-in is gelegen naast de oude en vertrouwde vestiging. De drive-in is eenzelfde soort hal als de naastgelegen bouwmarkt, maar dan met bredere paden. In de Hornbach drive-in zijn met name grote en zware bouwmaterialen verkrijgbaar, zoals mortels en pleisters, gevelstenen, gipsplaten, isolatiemateriaal, wapeningsstaal, zand en grind. Alles efficiënt opgesteld, zodat je optimaal kunt inladen. Het werkt als volgt: je rijdt met je voertuig makkelijk door de hal. Bij het desbetreffende schap parkeer je je auto of klusbus. Vervolgens laad je alle materialen in en scan je ze eenvoudig met de app op je mobiele telefoon. Tot slot rijd je nog langs de kassa, waar je alle via de app gescande artikelen afrekent. De Hornbach Drive-in is zeven dagen per week geopend. Kijk voor alle openingstijden op de website van Hornbach.

Uitbereiding
Nog geen drie jaar geleden opende Hornbach een projectbouwmarkt met tuincentrum in Den Haag. "Vanaf het allereerste uur is de bouwmarkt populair", vertelt Emile Gies, vestigingsmanager van Hornbach Den Haag. "De behoefte aan uitbreiding was dan ook groot. Dankzij de drive-in hebben we meer vloeroppervlakte en we kunnen we klussers bovendien sneller bedienen."