Ford Puma Hybride
Ford Puma Hybride

Super Saturday bij Ardea Auto!

Algemeen

DEN HAAG - Op zaterdag 1 februari gaan alle remmen weer los bij Ford dealer Ardea Auto. Het jaarlijks terugkerende evenement is het moment om te profiteren van extra scherpe aanbiedingen op de voorraad nieuwe en gebruikte auto's van de grootste Ford dealer van Nederland.

De dertien vestigingen in Noord- en Zuid-Holland openen al om 8 uur 's ochtends de deuren van de showroom.
Alle populaire Ford modellen zijn op deze zaterdag extreem scherp geprijsd en kunnen binnen een week de showroom uit rijden. Met een voorraad van ruim 350 nieuwe en 750 gebruikte Fords is de keuze bovendien enorm.

Extra korting!
Op nieuwe Ford modellen lopen de kortingen en inruilprijzen deze zaterdag flink op. Een sportieve Ford Fiesta of Focus is op Super Saturday gemiddeld zo'n 4.000 euro voordeliger en de luxe Kuga Titanium SUV kunt u met een korting van maar liefst 7.500 euro voor uw deur parkeren. Alleen deze zaterdag geldt een extra korting van 500 euro bovenop alle actieprijzen van de geselecteerde voorraadmodellen. Deze actie stopt op zaterdag 1 februari om 18.00 uur. Dan moet de deal gedaan zijn!

Ford Puma Hybride
Super Saturday is ook een moment om kennis te maken met de nieuwe Ford Puma Hybride. De beestachtig mooie SUV is na twee weken in de showroom al een absolute verkoophit. "Het is een SUV met een bite", aldus Gerrit Klock van Ardea Auto.

Zuinig
Gerrit Klock: "De Puma heeft alles om een van de best verkochte auto's van Nederland te worden. Een complete uitrusting, sportieve prestaties, een enorme laadruimte en buitengewoon mooie looks. De Puma lijkt zowel van buiten als van binnen veel groter dan hij werkelijk is. De hybride aandrijflijn maakt hem bovendien extra zuinig in het brandstofverbruik.

Super Saturday
Alleen op Super Saturday geven wij bij hoge uitzondering op dit splinternieuwe model een korting van 1.000 euro op de Puma's die wij op dit moment op voorraad hebben."