Highlight Delft komt eraan! (foto: Nick Verstand, Salvador Breed)
Highlight Delft komt eraan! (foto: Nick Verstand, Salvador Breed)

Programma Highlight Delft Festival definitief

Algemeen

DELFT – Over maar liefst 4 weken is het weer tijd voor het Highlight Delft Festival! Het programma is helemaal compleet en tickets zijn verkrijgbaar.

In aantocht
Verzamel al je technische ideeën maar, want het Highlight Delft Festival komt er weer aan! Van donderdag 13 februari tot en met zaterdag 15 februari 2020 ontdek je installaties op het gebied van kunst en technologie verspreid over een route van maar liefst 19 unieke locaties door het centrum van Delft en de TU Delft Campus.

Enkele segmenten
Nick Verstand presenteert zijn werk ANIMA in de Maria van Jessekerk en kunstenaar / onderzoeker Tivon Rice doet onderzoek naar het schrijven van teksten met behulp van kunstmatige intelligentie. Dat en nog veel meer heeft Highlight Delft Festival voor je in petto, dus dat belooft spectaculair te worden!

Over Highlight Delft
Highlight Delft festival is een driedaags festival dat plaatsvindt door het centrum van Delft en op de TU Delft Campus. Tijdens het festival gaan mensen op zoek naar nieuwe ideeën voor het creatief toepassen van technologie in de vorm van kunst, speculatief ontwerp en prototypes. Er worden ook zelf nieuwe ideeën gepresenteerd. Samen met bezoekers, partners, bedrijven en beleidsmakers, laat Highlight Delft zien hoe zij deze met nieuwe ideeën de toekomst kunnen vormgeven. Tickets voor het Highlight Delft Festival zijn verkrijgbaar op highlightdelft.nl. Daar is het ook het volledige programma te zien met alle activiteiten, tijden, locaties en andere informatie.

Informatie
Highlight Delft Festival
Mekelweg 8, 2628 CD Delft
Info@highlightdelft.nl
highlightdelft.nl
Van 13 februari tot en met 15 februari 2020