Logo delftopzondag.nl
Foto:

Delvenaar in Beeld: Fleur Domenie (18)

Wat doe je hier vandaag in de binnenstad van Delft?
"Ik ben vandaag gezellig met vriendinnen aan het shoppen. Het is vrij rustig en we hadden allemaal een dagje vrij van onze stage dus besloten even het centrum in te gaan."

Wat is je opgevallen in het nieuws de afgelopen weken?
"Ik heb mijzelf heel erg beziggehouden met het nieuws omtrent een mogelijke derde wereldoorlog tussen Iran en de Verenigde Staten. Maar daarnaast vond ik het nieuws dat het is begonnen met regenen in Australië echt fantastisch."

Wie zou je graag willen ontmoeten en waarom?
"Ik ben heel erg fan van Michael Jackson, hij is eigenlijk altijd mijn idool geweest en een hele grote inspiratie.''

Wat is het leukste dat je deze week heb gedaan?
"Het klinkt misschien een beetje stom, maar ik denk dan toch echt wel vandaag gaan shoppen met mijn vriendinnen. Ik heb deze week alleen maar op stage gezeten en stukken geschreven. Dus de afwisseling om vandaag lekker te gaan shoppen met mijn vriendinnen was wel leuk. Daar was ik echt wel aan toe."

Wat zijn de plannen voor komend weekend?
"Ik ga dit weekend lekker uit met mijn vriendinnen in Rotterdam. Daarnaast ga ik ook nog afspreken met mijn vriend en moet ik een paar uurtjes werken. Best een druk weekend dus!"

Wat is volgens jou het mooiste plekje van Delft?
"Ik vind persoonlijk het centrum heel erg mooi opgebouwd. Het doet mij altijd een beetje denken aan Amsterdam, maar dan een stuk knusser."

 

Meer berichten