De jubilarissen op rij, samen met voorzitter Paul de Bree (3e van rechts) Foto: Aad van der Knaap
De jubilarissen op rij, samen met voorzitter Paul de Bree (3e van rechts) Foto: Aad van der Knaap

Jubilarissen bij DHL in het zonnetje gezet

sport

DELFT - Het was alles Nieuwjaarsreceptie wat afgelopen week de klok sloeg bij de diverse sportverenigingen in de regio. Zo ook bij voetbalvereniging DHL, gevestigd aan de Brasserskade.

Op zondag 5 januari stonden eerst twee wedstrijden op de agenda. Om 11.20 uur trapte de jeugd af met een wedstrijd tussen een selectie van DHL-JO19 tegen DHL-JO17-1. Dit aantrekkelijke duel, met het publiek als grote winnaar, eindigde in 6-6. Na deze 'korfbalwedstrijd' was het tijd voor de traditionele Nieuwjaarstitanenstrijd tussen oud-DHL en het huidige vlaggenschip. De 'jonkies' van trainer René Slegtenhorst wisten maar nipt, met 4-3, van de 'oudjes' te winnen.

Nieuwbouw
Daarna was het tijd voor de Nieuwjaarsreceptie, deze was drukbezocht en voltrok zich in zeer geanimeerde sfeer. In zijn toespraak memoreerde voorzitter Paul de Bree de geslaagde nieuwbouw van een deel van het DHL-complex. De aanwezigen werden ook op de hoogte gesteld van de vernieuwing van velden (nieuw kunstgras op het hoofdveld en een nieuw kunstgrasveld op de plek van de tennisbanen, red.).

Jubilarissen
Na dit nieuwtje nam voorzitter de Bree de gelegenheid te baat om meerdere jubilarissen in het zonnetje te zetten. Het waren er in totaal tien, maar slechts zes van hen waren aanwezig. De volgende personen werden toegesproken door de voorzitter, ontvingen enkele cadeaus en kregen het bijbehorende speldje opgespeld: Mark Buitendijk, Driss Bibouh, Pascal Kanij, Danny Lukassen, Koos van Leeuwen en Gabriël Schuurman Hess (voor hun 25-jarig lidmaatschap), Stefan de Ree, Arjan Schilperoort en Harry Hoefnagel (voor hun 40-jarig lidmaatschap) en als klapper op de binnenkort wellicht verboden vuurpijl, Sjaak Kanij (70-jarig lidmaatschap!). Hierna werd geproost op het nieuwe jaar.