Afbeelding

Beautysalon Together voor het totale plaatje!

Algemeen

DELFGAUW - Beautysalon Together aan de Verlengde Spiegelmakerstraat 21 in Delfgauw heeft alles in huis op het gebied van uiterlijke verzorging.

Trotse eigenaar Sharona van der Laan vertelt wat haar zaak zo bijzonder maakt. "We hebben hier meerdere disciplines onder één dak: knippen, kleuren, henna brows en permanente make-up. Bij ons is het geen lopende bandwerk, wij maken echt tijd voor de klant. Wij geven echt persoonlijke aandacht. Ieder mens is uniek en vraagt om een unieke behandeling. Dat is onze specialiteit en daar ligt ook onze kracht. En, niet onbelangrijk, klanten kunnen bij ons gratis parkeren voor de deur."

Permanente make-up
Geen zin om 's ochtends uren voor de spiegel te staan? Met permanente wenkbrauwen ben je altijd on fleek. Sharona is gespecialiseerd in permanente make-up, dus bij Beautysalon Together ben je aan het juiste adres. Sharona is dé regionale expert op het gebied van wenkbrauwen: ombre-brows, hair-strokes (tatoeëren van haren), blush-lips (opnieuw pigmenteren van lippen zodat ze er natuurlijker en vooral zwoeler uit komen te zien) en eyeliners.

Advies
Wie geïnteresseerd is in een p
ermanente make-up of in een nieuwe haarkleur, maar niet weet wat bij hem of haar past, is welkom bij Beautysalon Together voor een gratis intakegesprek! De adviseuse bespreekt samen met jou wat het beste bij je past.

Afspraak
Beautysalon Together is geopend op dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en daarna tot 21.00 uur op afspraak en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur op afspraak. Een afspraak is zo gemaakt. Dat kan telefonisch of via WhatsApp: 06 40 37 03 45, maar ook via Facebook. Overigens kunnen 24 uur per dag eenvoudig afspraken worden gemaakt via www.togetherbeautysalon.nl. Op deze website is ook meer informatie te vinden over behandelingen en tarieven.