Een werk van Loes Botman, te zien bij Galerie Inkt Delft
Een werk van Loes Botman, te zien bij Galerie Inkt Delft

Tentoonstelling 'Vogels' bij Galerie Inkt Delft

Algemeen

DELFT - Van 18 januari t/m 22 februari is bij Galerie Inkt Delft voor de tweede keer een tentoonstelling met het thema 'Vogels'.

De deelnemende kunstenaars zijn Marianne Aulman, Loes Botman, Frits-Jan Maas en Wim Zurné.
Marianne Aulman, een bekende van de galerie, maakte speciaal voor de tentoonstelling kleine handwerkjes met vogels. Daarbij fabriceerde zij ook nieuwe tassen waarop vogeltjes mooi met hun veren pronken.

Pastels
Loes Botman exposeert voor het eerst bij Inkt Delft met haar prachtige pastels. Zij is altijd bezig met het tekenen van dieren en wil hun schoonheid met ons delen door haar werk. Nu zien wij haar virtuoze vogels van diverse pluimage.

Natuurgetrouw
Frits-Jan Maas, ook voor het eerst te zien bij INKT Delft, is een topillustrator en werkt heel natuurgetrouw en gedetailleerd. Binnen de wereld van de vogelkenners is hij een bekende. Zijn grote passie voor vogels drukt hij uit in beeldige schilderijen met aquarel, acryl of olieverf.

Trefzeker
Wim Zurné is al vaker getoond in de galerie. Deze veelzijdige kunstenaar maakt van mens en dier vlotte afbeeldingen op een trefzekere manier. Voor deze gelegenheid heeft hij weer nieuwe vogels geschilderd, kleine werkjes op doek. Daarnaast zijn ook zijn grafische werken van vogels te zien.

Opening
Op zondag 19 januari vindt de opening van de tentoonstelling plaats, in aanwezigheid van de kunstenaars, van 15.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden:
Donderdag en vrijdag januari van 12.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Zondag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak