De energieke makelaars.
De energieke makelaars.

Vliegensvlug je huis verkocht !

wonen

DELFT - Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in Delft en omstreken.

Het makelaarskantoor van NVM-makelaar Jan-Paul van Daal is niet alleen in Delft, maar ook in de regio actief. Van startersappartement tot luxe grachtenpand of villa. Het team van Van Daal is enthousiast over de gerealiseerde verkoopresultaten het afgelopen jaar. "De woningmarkt is optimaal voor verkopers en dat zien we dagelijks terug in onze verkoopresultaten", zeggen de energieke makelaars. "We zien tegelijkertijd een opvallende toename in het aantal aankoopopdrachten. Kennelijk ziet men in de huidige markt weer de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar. Er is met name behoefte aan een eigen makelaar als adviseur bij het uitbrengen van een bod als er meerdere kopers blijken te zijn voor een huis. Wij hanteren een scherp tarief en werken ook in de huidige markt op basis van no cure no pay".

Specialismen
Van Daal Makelaardij is één van de grootste en bekendste kantoren in de regio en heeft dagelijks een enthousiast team voor u klaar staan. Iedere makelaar heeft zijn specialisme binnen het team. "Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw, huur, verhuur en ook bedrijfsmatig onroerend goed zijn specialismen waarmee wij u van dienst kunnen zijn". Heeft u een leuk huis of bedrijfsmatig object gezien? Zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag kunt u terecht bij het kantoor voor meer informatie.

Doe de Verkooptest
Wat is de Verkooptest op de website precies? "Eén van de verkoopmakelaars analyseert aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend uw verkoopkansen. U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de vraagprijs", legt hij uit. "Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt, het beste moment om uw huis te koop te zetten en geven inzicht in 'concurrerende'
woningen op de markt."

Nieuwbouw
Eind van het afgelopen jaar is succesvol de verkoop gestart van de appartementen in het project De Linden. De Linden wordt gebouwd net over de gemeentegrens in Rijswijk, slechts op tien minuten fietsen van het centrum van Delft. Het gaat om appartementen in de gebouwen Koningslinde, Zilverlinde en Wittelinde. "Allemaal vierkamer appartementen met een balkon en een parkeerplaats op eigen terrein", zegt makelaar Jan-Paul van Daal. Nagenoeg alle bouwnummers zijn momenteel onder optie. Komend jaar volgen nog meer nieuwbouwprojecten. "Begin 2020 verwachten wij onder andere te starten met de verkoop van acht luxe appartementen in Delft Zuid in project Aventurijn."

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00

www.vandaalmakelaardij.nl